Trabzonspor ligin 25.haftasında Galatasaray ile Şenol Güneş Kompleksi Medikal Park Arena stadyumunda karşı karşıya geldi. 

Karşılaşmada 40 bin taraftar stadı doldururken Kuzey Kale Arkası bölümünde boş koltuklar dikkat çekti. 

Galatasaray taraftarlarına ayrılmış olan tribünlerin altında bulunan yaklaşık 500 kişilik koltukta kimsenin olmadığı görüldü. 

GÜVENLİK AMACIYLA 

Bordo mavililer bir gün öncesinden tüm tribünlerde bilet satışının tükendiği bildirirken boş bırakılan alanın Galatasaray taraftarlarının olası tepiklerinde hemen altında bulunan bordo mavili taraftarlara zarar vermemezi için güvenlik amacı ile yapıldığı ifade edildi. 

İÇ SAHA SEYİRCİ REKORU KIRILDI 

Trabzonspor taraftarları Galatasaray karşısında kendilerine ayrılan tribünlerin tamamına yakınını doldurarak iç saha seyirci rekoruna imza attılar. Karşılaşma öncesi kulüp tarafından yapılan destek çağrılarına kayıtsız kalmayan bordo mavili taraftarlar, 41 bin 461 kapasiteli statta kendilerine ayrılan tribünleri doldurdu. Rekor katılımın sağlandığı Galatasaray karşılaşmasıyla Trabzonspor iç sahada tarihindeki en yüksek seyircili maçına çıkmış oldu. Ayrıca Galatasaray taraftarları da kendilerine ayrılan tribünde yerlerini aldılar. 

Editör: TE Bilişim