Bordo-Mavililer’in başkanı, “Trabzonspor’un iyi oyuncularını transfer etme dönemi artık bitmiştir. Bundan sonra biz, başka takımların yıldızlarına talip olup, imza attıracağız” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Gökhan Töre’nin bonservisi konusunda Rubin Kazan’ın indirime gitmemesi halinde Olcan Adın için Trabzonspor’un kapısını çalmaya hazırlanıyordu. Ancak daha teklif gelmeden İbrahim Hacıosmanoğlu Beşiktaş’a cevap verdi! Başkan, geçmiş dönemlerde Trabzonspor’un yıldız oyuncularını kaptırdığını hatırlatarak, “Artık o devir bitmiştir. Kimse bizim iyi oyuncumuzu almak için heveslenmesin. Biz gönderme kararı almadığımız sürece hiçbir takım bizden futbolcu transfer edemez. Aksine, artık biz diğer takımların yıldızlarına talip olup, kadromuza katacağız” ifadelerini kullandı. İbrahim Hacıosmanoğlu, Olcan Adın’ın 1 senelik daha sözleşmesi olduğunu belirterek, “Bu sürenin bitmesini beklemeden oyuncumuzla görüşüp sözleşmesinin süresini uzatacağız” diye konuştu.

‘O kadar gol kaçırılmaz’

İbrahim Hacıosmanoğlu, Kasımpaşa beraberliğine de değindi. Takımın, ortaya koyduğu mücadeleyle beklentileri karşıladığını söyledi. Başkan, “İyi oynadığımız bir gerçek. Ancak o kadar pozisyona girip gol atamamamız çok üzücü. Trabzonspor gibi bir takımın bu fırsatları değerlendirmesi gerekiyordu. Güzel futbola rağmen kazanamadığımız için üzüldüm” dedi.

İlk kez maç kaçıracak

Olcan Adın, bu sezon takımının ligdeki 24 maçında da sahaya çıktı. En çok süre alan futbolcu oldu. Hiçbir maçı kaçırmayan 27 yaşındaki yıldızın bu istatistiği, önümüzdeki hafta son bulacak. Kasımpaşa karşısında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Olcan, Elazığspor deplasmanında görev yapamayacak.
Editör: TE Bilişim