Göreve gelen Ahmet Ağaoğlu ve yönetiminin Rıza Çalımbay ile kesinlikle yolları ayıracağı öğrenilirken yeni teknik direktör arayışına da başlandı.

Eski başkan Sadri Şener'in de referansıyla ilk olarak Tolunay Kafkas'ın geri dönmesi düşünülürken, oluşan ve oluşacak tepkiler nedeniyle Kafkas isminden vazgeçildi.

SAMET AYBABA BURSASPOR'A YAKIN

Özkan Sümer'in başkanlığı döneminde Samet Aybaba ile çalışan Ahmet Ağaoğlu, yeniden takımın başına Samet Aybaba'yı getirmeyi düşünüyordu. Fakat son alınan bilgilere göre Aybaba'nın Bursaspor ile büyük ölcüde anlaşma sağladığı öğrenildi.

ŞENOL GÜNEŞ ISRARI SÜRÜYOR

Trabzonspor'da gelecek sezon takımda görev alması istenilen Şenol Güneş için yoğun çaba gösteren Ağaoğlu yönetimi, asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu aracılığı ile Güneş'i geri döndürmenin planları yapılıyor.

GÜNEŞ GELİRSE BURAK YILMAZ TAKIMDA KALACAK

Şenol Güneş'in Trabzonspor'a dönüşünün sağlanması halinde Burak Yılmaz'ın da takımda kalması bekleniyor. Trabzon'u çok sevdiğini ve kalmak istediğini her defasında belirten Burak Yılmaz'ın, Şenol Güneş'in de geri dönmesi halinde takımda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Eğer Şenol Güneş, Beşiktaş'tan ayrılmazsa Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transferi yüksek ihtimal gerçekleşecek.

Şenol Güneş'in Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde Burak Yılmaz'ın yıldızını parlatan Şenol Güneş, 2018-2019 sezonunda ne olursa olsun Burak Yılmaz ile çalışmayı çok istediği öğrenildi.