Hacıosmanoğlu'nun, “Eğer şike yok diyorsan hemen kalkayım” sözleri üzerine Demirören, tahkimi adres gösteriyor, Trabzonspor Başkanı, “Oraya ne gündemle gittiğim belli. Takdir kamuoyunun” diyor!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun federasyon ziyareti sonrasında, “Demirören şikeyi kabul ediyor” sözleri TFF tarafından yalanlanmış, gelişmeler gündeme damga vurmuştu. O toplantının detayları ortaya çıktı. Buna göre Hacıosmanoğlu görüşme başlar başlamaz Demirören’e, “Öncelikle şunu söyleyeyim, eğer şike yoktur, ben olmadığına tam anlamıyla inanıyorum diyorsan boşuna konuşmayalım ben kalkayım” ifadelerini kullanıyor. Bunun üzerine Demirören’in, “Ben bunu söylemedim. Söylediğim, kurulların verdiği karara saygılı olmak” sözlerinin ardından görüşme devam ediyor ve Hacıosmanoğlu da kendisine Başkan tarafından Tahkim Kurulu adres gösterildiği için bu yönde bir basın açıklaması yapıyor.

‘Sorunumuz belli’

Trabzonspor Başkanı’nın konuyla ilgili olarak yakın çevresine de şu ifadeleri kullandığı öğrenildi: Benim ne gündemle TFF’ye gideceğim günler öncesinden belli. Kulübümün sorunlarını niye Demirören ile konuşayım. Tabi ki bizim sözlerimizi yalanlayacak. Aksi halde kabul ediyorum dese, başkansın gereğini yap derler. Ama kamuoyu kimin neyi söylediğini, kimin böyle laf oyunlarına ihtiyaç duyduğunu biliyor, rahatım.