Trabzonspor’a transferi yılan hikayesine dönen Caceres ile menajerler arasında yaşanan kriz ortaya çıktı.

Kulüpten aldığı yazılı belge ile beraber futbolcuyla yazılı olarak anlaşma imzalamak isteyen isimlerden Ali Cansun ve Sedat Yeşilkaya’nın yasal olarak menajer yetkisine sahip olmadığı ve Trabzonspor Kulübü’nün yasal yetki sahibi olmayan isimlere görüşme yetkisi vererek suç işlediği öğrenildi.

YETKİSİZ İSİMLERE GÖRÜŞME İZNİ

Ali Cansun ve Sedat Yeşilkaya’nın yasal olarak menajerlik yetkisine sahip olan Özkan Doğan ile ortaklık yaptığı öğrenilirken, Trabzonspor Kulübü’nün Cacares ile görüşülmesi için verdiği yetki belgesinde Özkan Doğan’ın isminin yer almaması  ve yasal görüşme yetkisine sahip olmayan Ali Cansun ve Sedat Yeşilkaya’nın görüşmeleri yürütmesi için verilen imzanın Trabzonspor Kulübü’nü yasal olarak zor duruma sokacağı öğrenildi.

CACERES ÇILGINA DÖNDÜ

Trabzonspor’un son aylarda gerçekleştirdiği transferlerde pay sahibi olan Özkan Doğan, Ali Cansun ve Sedat Yeşilkaya’nın iletişime geçtiği Caceres kendisine yapılan teklif sonrasında çılgına döndü.

Trabzonspor Kulübü’nün verdiği yetki ile beraber harekete geçen isimler, anlaşma sonrası kulüpten 3 Milyon Euro alacak olan futbolcudan 1 Milyon Euro’sunu talep etti.

Trabzonspor'dan 3 Milyon Euro ödenecek futbolcudan 1 Milyon Euro'sunu isteyen Özkan Doğan, Caceres'i kızdırdı. Caceres'e,"transferin sonuçlanmasının Trabzonspor Kulübü'nden alacağın 3 Milyon Euro'nun 600 bin Euro'sunu menejarlik şirketine (Coach Sport Menajerlik) , 400 bin Euro'sunu da aracı kişilere ödeyeceğine dair belge imzala" denilmesi üzerine transfer görüşmeleri sona ermişti.

KRİZİN NASIL AŞILDIĞI MERAK KONUSU

Caceres’in geçtiğimiz hafta reddettiği tekliften Trabzonspor Kulübü’nün haberinin olup olmadığı merak edilirken, aradan kısa bir süre geçmesinin ardından yapılan yeni teklif ile beraber Türkiye’ye gelmeyi kabul eden yıldız futbolcuyla son yapılan anlaşma merak konusu olmaya başladı.

HaberTS / Yasir Güney