Akhisar ile anlaşan, Rodallega da her konuda el sıkışan Bordo-Mavililer, menajerinin Türkiye’ye gelişindeki sıkıntılar nedeniyle resmi imzayı rötarlı olarak birkaç gün içerisinde attıracak 

MENAJERİ GELİNCE 

Trabzon Rodallega’yı bekliyor. Bordo-Mavililer, Akhisar’ın golcüsü Hugo Rodallega’ya imza attırmak için gün sayıyor. Akhisar ile Mustafa Yumlu + 400 bin Euro karşılığında el sıkışan ardından oyuncu ile de görüşerek transferi bitiren Bordo-Mavililer, resmi imza için Rodallega’nın menajerinin Türkiye’ye gelmesini bekliyor. Hava şartları nedeniyle yaşadığı sıkıntı nedeniyle Türkiye’ye gelişi rötar yapan Rodallega’nın menajerine telefonda anlaşılan şartların, resmiyete dökülmesi için gelişi bekleniyor. 

GÜMÜŞHANE’DE SAHADA 

Rodallega’nın, “Hafta sonu Trabzon’dayım” açıklaması sonrasında büyük ihtimalle Bordo-Mavililer’de Başkan Muharrem Usta bugün ya da yarın menajeri ile İstanbul’da görüşerek transferi resmileştirmeyi amaçlıyor. Rodallega’nın pazartesi günü Trabzon’da 2.5 yıllık resmi imzayı atması ve çarşamba günü kupadaki Gümüşhane maçında ilk kez Bordo-Mavili formayı giymesi bekleniyor. Bursa maçının kadrosuna alınmayan Mustafa Yumlu da Rodallega’nın imza atmasının ardından Akhisar’a giderek imza atacak.