Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mazlum Ali Bilecan'ın avukatı Şükrü Sedat Vargı'nın açıklamaları şu şekilde:

“Ödemeler yapılmadı”

Olayın kronolojik sıralaması devam ediyor. Oyuncuların transferi konusunda müvekkilim Trabzonspor'a yardımcı oldu ve transfer sonrasında 6 milyon TL'lik ödeme yapılacaktı, bu ödeme yapılmadı. Onazi transferinde de müvekkilime ödeme yapılmadı. Senetler verildi ve senetler zamanında ödenmedi. İstediğimiz dönemde ödemeler yapılmadığı için Trabzonspor'un 6 tane şampiyonluk kupasına haciz konuldu.

“Kupalara haciz koydurmak zorunda kaldık”

Daha önce 6-7 defa hacze gittik ve kendilerinden beklenti alamadığımız için şampiyonluk kupalarına haciz koydurduk. Bize şu anda sıra gelmesi uzun bir süre olarak görünüyor. Ne yazık ki kupalara haciz koymak zorunda kaldık.

“Amacımız Trabzonspor’u yıpratmak değil”

Müvekkilimin Trabzonspor'a zarar vermek gibi bir amacı yok. Kupanın antika olarak değeri var. Ne kadar para eder kupalar bilgim yok. Psikolojik olarak Trabzonspor'u yıpratmak gibi bir amacımız asla yok.

“Sonuç alınamazsa kupalar satışa çıkacak”

Muharrem Usta'nın avukatıyla görüşüyoruz ve şu anda çözüm üretemedik. Trabzonspor'dan iyi niyet gördüğümüz anda haczi kaldıracağız. Herhangi bir sonuç alamazsak kupalar satışa çıkacak. Kimse satın almazsa biz alabiliriz. Biz çözüm arıyoruz. Trabzonspor'dan gerekli ilgiyi alamadığımız için böyle bir yol izledik.

Ajansspor