Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sahil kesiminde yaptıkları başarılı çalışmaları sosyal medya hesabından duyurmaya devam ediyor.

Son olarak sahil kesiminde yaptıkları çalışmaları, “Ordu çok güzel oldu! Yürüyüş, koşu, bisiklet yolları, dinlenme ve çocuk oyun alanlarıyla Ordu sahili sizleri bekliyor” mesajıyla paylaştı.
Ancak fotoğraflarda Bisiklet, yürüyüş ve koşu yollarının bordo-mavi şekilde yapılması esprili tartışmaları da beraberinde getirdi.

Yapılan yorumlarda, 
“Tamam Başkan Trabzonlulardan aldığın radar cezaları Ordu’ya helal olsun”, “İçimizde ki bu koyu Trabzonlu kim acaba?”, “Şeritler bordo-mavi olmasa daha iyiymiş” şeklinde esprili ifadeler kullanıldı.

Ancak bu yorumların aksine küçükte olsa bir kesimin tepki göstermesi sonrasında Başkan Enver Yılmaz konuyla ilgili yine aynı görselin alatnıda açıklama yaptı.

Yılmaz, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü'ne göre bisiklet yollarının standart rengi MAVİ, koşu ve yürüyüş yolları ise kiremit rengi BORDO'dur. Tüm çalışmalar standartlara uygun yapılmıştır... “ ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilişim