Başkan Ahmet Ağaoğlu, AA Spor Masası'na konuk oldu. Ağaoğlu, Trabzonspor'un komşu takımlarla iyi geçinmek zorunda olduğunu dile getirerek, "Beni en çok rahatsız eden konulardan biri Trabzonspor-Rizespor gerginliğidir. Geçen hafta gidecektim Rizespor maçına, olmadı. Büyük bir aksilik olmazsa Rizespor karşılaşmasına gideceğim" ifadesini kullandı.

BU SÜRECİ AŞMALIYIZ
Başkan şöyle devam etti: "Tepki bir olur, iki olur. Karadeniz insanı kıvrak zekalıdır, fazla dallanıp budaklanmadan samimiyetimize inanırlarsa bu süreci aşarız. Aşacağız da aşmak zorundayız. Trabzon, Rize, Giresun kendi arasında sorun yaşadığında bölge futbolu irtifa kaybediyor. Samsun küme düşerse ne kadar acı. Bölgedeki takımlar birbirine omuz vermeli."

1461'DE YENi DÖNEM
Pilot takım 1461 Trabzon bundan sonra tamamen A takıma bağlı olarak faaliyetlerini sürdürecek. Daha önce 1461'in ayrı bir başkanının olması uygulamasının kaldırıldığı ve yeni dönemde Ahmet Ağaoğlu'nun 1461'in de başkanlık görevini yürüteceği ifade edildi. 1461 Trabzon'un etkiliğinin artması planlanıyor.