Maçın ardından konuşan Mustafa Yumlu, “Kesinlikle ilk yarı farklı, ikinci yarı farklı bir Trabzonpor vardı sahada. Aslında yorgunluk diyeceğim ama ikinci yarı bu kadar baskı kuramayız. Yorgun da değildik. İlk yarı Kayserispor bize nazaran daha iyiydi. Biz önde tutamadık. Pozisyonlara da giremedik. Kayseri’nin pozisyonları da vardı. Ofsayt olduğunu düşünüyorum. Onur, bütün herşeyi kurtardı. Hem hakemi hem de bizleri. Onur’un burdan ellerine sağlık. 

İkinci yarı soyunma odasında konuştuk. Yenildiğimiz takdirde sıkıntıya girebilirdik. Yendiğimizde ileriye oynardık. İkinci yarı oyuncu değişiklikleri oldu. Çok iyi oldu. Onların ayaklarına sağlık." Dedi. Pozisyonun ofsayt olmadığını öğrenen Mustafa Yumlu, " Onur bizi kurtardı. Eline sağlık.O zaman Fırat Hoca’dan da özür diliyorum” dedi. 

Juventus, maçıyla ilgili de konuşan Mustafa, “Juventus’u gözümüzde büyüttük. Ama saha içinde öyle değildi. Attığımız bir gol vardı. Hakem vermedi. Demek ki her yerde oluyor. Canların sağolsun hakemlerimizin. Juventus büyük takım. Elimizden ne geliyorsa yapacağız” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim