Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Ogün Temizkanoğlu bu akşam oynanacak Trabzonspor Fenerbahçe maçını değerlendirdi. 

Temizkanoğlu Beinsports'a yaptığı açıklamada ​Trabzonspor'un daha ağır bastığını söyleyerek şöyle konuştu; 

İki takımın da son oynadıkları maçları değerlendirdiğimiz zaman Trabzonspor daha ağır basıyor. Trabzonspor daha kompakt bir oyun ortaya koyuyor. Her hattıyla birlikte, savunması,orta sahası, hücumu... Bloklar arasını çok kısa tutuyorlar. Bir takımın yapabileceği en güzel şeyi yapıyorlar. 

Fenerbahçe biraz daha dağınık. Bir arayış içindeler. Henüz ilk 11'leri belli değil, kimi oynatacakları belli değil. Aykut hocanın bu nedenle işinin zor olacağını düşünüyorum. Bir de Fenerbahçeli futbolcularda baya bir formsuzluk var. Topu ayağına bir futbolcu aldığı zaman diğerleri izliyor. Bugün dünya futbolunda bu kalmadı artık. Eğer arkadaşına yardım etmiyorsan takım olgusu oluşamaz. Son Vardar maçına bakıldığında Aykut hoca doğru söylüyor olabilir"pozisyon vermeden maç kaybettik" dedi ama kime karşı oynadığınıza da bakmanız gerekir. Bir tarafta Vardar bir tarafta Fenerbahçe. Normal şartlarda Vardar'ın orta sahayı geçmemesi lazım. Oyuncular da artık bir şeyler göstermeli. Trabzonspor bunu yaptı. Geçen yıldan itibaren oyuncular takımı benimsedi. Bu takımı bir yere taşımak istiyoruz dediler. Yapılan transferlerle de daha farklı bir Trabzonspor izleyeceğiz bu sene. 

Editör: TE Bilişim