Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Özer Hurmacı transferine kısa ve net açıklama yaptı; “Kendi istedi, Akçay kefil oldu. Tercihini bir dönem Fenerbahçe’den yana yapmışsa o dönem ki yönetimin beceriksizliğinden kaynaklandı.Oğuzhan’ın Beşiktaş’a gitmesinde de bu yaşandı. Özer’in yaşananlarda ne suçu var…”

AYKUT’U İSTEDİK VE ALDIK

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, transferin bitimine 4gün kala camiada Özer Hurmacı’nın transferi ile ilgili yapılan eleştirilere sert cevap verdi. Hacıosmanoğlu, Özer’in, Ankaraspor’dan Fenerbahçe’ye gitmesinde zamanın Trabzonspor yönetimini suçladı.Gençlerbirliği’nden sezon başında transfer edilen Aykut’u da örnek gösteren Hacıosmanoğlu, “O dönemde de Aykut’u Fenerbahçe ve Beşiktaş istiyordu ama kararlılık ve istemek bu işlerde en önemli unsurdur” dedi.

OĞUZHAN’I DA ALIRSAK!

Hacıosmanoğlu, Özer’in de Trabzonspor’a gelmeyi çok istediğini belirtirken,“Özer, Kasımpaşa’da alacağı garanti parasını elinin tersi ile itmiş ve ‘ben Trabzonspor’a geleceğim demiş’ hocamız olur vermiş biz de almışız bunda eksik ne var” derken Oğuzhan’ın Beşiktaş’a kaptırılmasındaki ücret pazarlığına da dikkat çekerek, “Gelecekte Oğuzhan’ı alırsak‘o zaman bizi niye tercih etmedin’ diye misorgulayacağız. O nedenle zamanında Özer’i ve Oğuzhan’ı kaçıranlar şimdi Özer’i aldığımız için bizi sorgulayamaz” diye konuştu.

ÖZER, AĞIR SÖZLER VERDİ

Hacıosmanoğlu, Özer Hurmacı ile Trabzonspor’a gelmeden önce yüz yüze görüşmelerinde kendine ağır garantiler ve sözler verdiğini belirterek “Biz de Trabzonluluğuna güvendik, karşılıklı anlayış içinde birbirimize söz verdik. Özer, Akçay’ın dediklerini yapar kendini de motive ederse, Trabzonspor’a faydalı olur. Bunu başarırsa İstanbul’un rüyasına kapılıp gidenlere de canlı örnek olur” şeklinde konuştu.

PAZARTESİ’Nİ BEKLEYİN..!

Ve transfer elbette… Trabzonspor kamuoyunun pür dikkat kesildiği transferle ilgili Başkan Hacıosmanoğlu açıklama yaparken yoğurdu üfleyerek yiyen insan profili çizdi. Kiminle ilgileneceğiz dedikse fiyatı uçtu diyen Hacıosmanoğlu, piyasanın parayı veren düdüğü çalar misali dengelendiğini belirtti ve “Pazartesi gününe kadar kesin bir sonuca varacağız” demekle yetindi.
Editör: TE Bilişim