Sezon başında Trabzonspor'dan büyük umutlarla transfer edilen Olcan Adın için bordo-mavili kulübe 4 milyon euro artı sadece 6 ay önce Kayserispor'a bonservisi için 2 milyon 750 bin euro ödenen Salih Dursun'da 2 sezonluğuna kiralık verildi. Olcan'a 4 yıllık sözleşme karşılığında 1.6 milyon euro'dan 4 sene 100 bin euro artan oranda da maaş ödemesi yapılacak.

Şu ana kadar da 12 maçta oynadığı için 180 bin euro'yu da cebine koyan Olcan Adın bu dönemde sadece 1 gol ve 1 asist yapabildi. 3 maçta 11'de oynadı. Galatasaray bu maçlarda Başakşehir'e 4-0, Trabzonspor'a 3-0 yenilirken, Olcan'ın 90 dakika oynadığı sadece Erciyesspor maçı 2-1 kazanıldı. Abdurrahim Albayrak'ın Trabzonspor'a geri alması için yalvardığı, Olcan'ın da Tolga Zengin'e Beşiktaş'ı değil de Galatasaray'ı seçtiği için pişman olduğunu anlattığı ortamda sarı-kırmızılı yönetim devre arasında herhangi bir teklif gelmesi durumunda Olcan'ı göndermeyi de planları arasına aldı.

G.SARAY VEYSEL İÇİN RİZE İLE ANLAŞTI AMA...
Öte yandan Galatasaray'ın borçlarına karşılık Tarık Çamdal ile birlikte Eskişehirspor'a teklif ettiği Veysel Sarı'ya Trabzonspor'dan sonra Rizespor'un da talip olduğu iddia edildi. Karadeniz ekibinin G.Saray'ın 400 bin euro bonservis ödediği Veysel için 150 bin euro teklif ettiği ayrıca, 1 milyon euro kazanan Veysel'e de yıllık 300 bin euro'dan 4 yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi. Galatasaray'ın 150 bin euro'luk teklifi kabul ettiği ama Veysel Sarı'nın, en kötü ihtimalle 500 bin euro almadan Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmediğini yöneticilere ilettiği öğrenildi.