Trabzonspor'da Olcan belirsizliği sürerken bu oyuncuya talip olan Galatasaray'la sıkı bir pazarlık başladığı öne sürüldü. Beşiktaş'ın da talip olduğu futbolcu için Bordo-Mavili cephenin Sarı-Kırmızılılar'dan Umut, Yekta va 1 milyon Euro talep ettiği kaydedildi.

Galatasaray'ın teklifi hazır

Galatasaray yönetiminin Olcan için Yekta ve 1 milyon Euro önerisinse sıcak baktığı ancak Umut Bulut'u vermek istemediği dile getirildi. Transfer sezonunun açılmasıyla yoğunlaşacak gündemde Olcan ile ilgili olarak Beşiktaş ve Galatasaray arasında büyük bir yarışın yaşanacağı şimdiden ortaya çıktı. Başarılı oyuncunun daha rahat forma giyebileceğini düşünerek Beşiktaş'tan yana tavır aldığı ancak gelişmelerin Galatasaray'ı da şanslı duruma getirebileceği yorumlandı.

Olcan arkadaşlarına veda etti

Bordo-Mavili ekipte bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken yetenekli futbolcunun Antalyaspor maçının ardından teknik heyet ve takım arkadaşlarından helallik istemesi Trabzonspor'dan ayrılacağı yolunda yorumlara neden oldu. 

Beşiktaş devreye girdi

Bordo-Mavili kulüpten ayrılmak istediğini yönetime bildiren Olcan Adın'ın Beşiktaş ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Trabzonspor'da ı yıllık daha sözleşmesi bulunan Okan'da yaşanan bu gelişmenin ardından yönetimin olağanüstü toplanarak konuyu masaya yatıracağı, Beşiktaş'tan 2 milyon Euro, Mustafa Pektemek ve Serdar Kurtuluş'u talep edeceği öğrenildi.
Editör: TE Bilişim