Uzunay, transfer dönemi içerisinde izleyecekleri yol haritasıyla ilgili olarak şöyle konuştu: "Trabzonspor'da oynayacak olan oyuncunun biraz aç olması lazım. Hem futbol, hem maddi açıdan aç olması gerekiyor. Çünkü diğerlerinde bazen uyum sorunu oluyor. Flaş bir isim alacağız ama onu tamamlayıcı oyuncu olarak futbola aç futbolcuları tercih edeceğiz." 

ŞAMPİYONLUK KADROSU 
İsmi sık sık transfer dedikodularına karışan Olcan Adın ile ilgili de konuşan Uzunay, "Olcan'ın bir mutsuzluğu ve keyifsizliği var. Bunu görüyoruz. Olcan'ı takımda tutma adına bütün gayretimizi göstereceğiz. Bizimle bir yıllık daha sözleşmesi var. Onun da gönlünü alıp takımda tutmak istiyoruz. Önümüzdeki sene şampiyonluğa oynayacak kadroyu oluşturacağız. Bize faydası olan oyuncuyu satma taraftarı değiliz. Yönetim olarak kadroyu güçlendirme konusunda elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak kadroyu oluşturacağız" dedi. 

MANDIRALI İLE DEVAM 
Uzunay, teknik direktör arayışlarıyla ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı: "Teknik adamlık konusu resmen açıklanmadı ama yöneticilerimizin hepsi Hami Mandıralı'nın takımda kalmasından yana. Hami ile devam edeceğiz. Hami hocamız göreve geldikten sonra takımı ayağa kaldırdı. Kendisine verilen şansı iyi değerlendirdi. Başarılı oldu."

KAFA YAPISI UYMADI
Geçtiğimiz sezon Avrupa'da başarılı olup, ülkemize iyi puanlar kazandırdıkları belirten Ali Uzunay, Malouda için de "Takım arkadaşlarıyla kafa yapısı anlamında uyum sorunu yaşadı. Alt yapıdan gelen oyuncular ile arasındaki ücret farkı dengeyi bozdu" dedi.
Editör: TE Bilişim