Trabzonspor'un milli futbolcusu Olcan Adın, hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili çıkan haberlerden rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Bordo-mavili takımın tecrübeli futbolcusu, Bursa'da oynadıkları maçın ardından memleketi Balıkesir'e gelerek ailesini ziyaret etti. Beraberinde Trabzonspor'un yedek kalecisi Zeki ile daha önce Trabzon İl Emniyet Müdürü olan Balıkesir'in yeni Emniyet Müdürü Feridun Boz'u makamında ziyaret eden Olcan Adın, bu özel ziyarette soruları evapladı. Hakkındaki transfer iddialarına cevap veren ünlü futbolcu bu konuda net bir açıklama yapmaktan kaçındı.

"PROFESYONEL BİR FUTBOLCUYUM"

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcu Olcan Adın, hem ailesini görmek hem de Emniyet Müdürü Feridun Boz'u ziyaret için Balıkesir'e geldiğini belirterek, "Bizim Bursa'da maçımız vardı, maçtan sonra hem aile ziyareti hem de müdürümüzün yeni görevinde başarılar dileyip hayırlı olsun demek istedik ve ziyaretine geldik. Umarım Balıkesir'imize çok büyük katkıları olur. Transfer konusunda yorum yapmayayım. Çünkü şu anda biraz sıkıntılar var. Gazetelerde çıkan haberler var, o yüzden ben bu konu hakkında pek yorum yapmak istemiyorum. Ama, başkalarının da kullanacaklarını bildiğim için, ben o konu hakkında konuşmayayım. Var veya yok, net bir şey söylemiyorum. Ben profesyonelim, o yüzden buna bir cevap vermeyeyim. Çünkü, ne bizim yerel basına, ne de ulusal basına hiçbir şekilde açıklama yapmadım. O yüzden burada da açıklama yapmayayım, çünkü kullanılacağını biliyorum. Benim basında çıkan haberlerden tabii ki haberim yok. Onların kendi yazdıkları haberler" dedi.

"BALIKESİRSPOR İKİNCİ KULÜBÜM"

Başarılı futbolcu, memleketinin takımı olan Balırkesirspor'u da Spor Toto Süper Lig'e çıkmasından dolayı kutladı. Sevincini, "Kendim oynamış ve çıkmış kadar çok sevindim" diyerek ifade eden Olcan, "Balıkesirspor'umuzun Süper Lig'e çıkmasını canı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki senelerde uzun süreli ligde bulunur ve şampiyonluk mücadelesi içinde olur. Ben doğma büyüme Balıkesirli olduğum için Balıkesir hep benim kulübüm, hep benim şehrim, hep benim takımımdı. İnanın kendim oynamış ve kendim çıkmış kadar çok sevindim çıkmalarına. Asıl görev bundan sonra başlıyor. İnşallah bundan sonra uzun süre Süper Lig'de bulunurlar. Süper Lig çok ayrı bir platform. Ne Bank Asya, ne 2. Lig ve kategorileri, ne daha alttaki bölümler. Çünkü burası tamamıyla Türk futbolunun en gözde olduğu yer. Bütün maçlarınız canlı takip ediliyor, bütün maçlarınız hep bir kanaldan yayınlanıyor ve hep göz önündesiniz. Futbolcular da göz önünde, şehir de göz önünde. Herkes göz önünde. O yüzden burası tamamıyla farklı bir platform. Benim istediğim uzun süre kalıcı olmaları. Ondan sonra da yavaş yavaş zaten diğer Anadolu kulüplerinin yaptığı gibi başarılar elde edeceklerdir diye düşünüyorum" diye konuştu.

OLCAN'DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE FORMA

Balıkesir İl Emniyet Müdürü Feridun Boz ise Trabzonsporlu futbolcu Olcan Adın ve kaleci Zeki'nin ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü sırasında futbolcularla yakın temas halinde olduğunu anlatan Boz, başarısından övgüyle söz ettiği Olcan'a, "Artık ikinci kulübün Balıkesirspor" dedi.

Emniyet Müdürü Boz, Trabzon'da görev yaparken futbolcularla yakın temasta olduğunu vurgulayarak, "Olcan da buranın, Balıkesir'in çocuğu. Bursa'ya maça gelince babasını ziyaret etmiş, bizi de ziyaret etme arzusu içinde olduğunu ifade etti, ben de seve seve kabul ettim. Olcan yaptığı çıkış ile milli takıma kadar yükseldi. Gerçekten Allah vergisi güzel yetenekleri var. Onların üzerine koyarak daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Balıkesirspor olarak da biz Süper Lig'e ayağımızı attık. Olcan'a da bu işin içinde olan biri olarak diyoruz ki 'Bundan sonra bir kulübün daha var o da Balıkesirspor'. Süper Lig'de Balıkesir ondan da istifade edecektir diye inanıyorum. Kendisine başarı diliyorum. Kaleci Zeki de Trabzonspor'un alt yapısından yetişen değerli bir oyuncu. O da üzerine koyarak gitmeye devam ediyor. Ben Trabzon'da çalıştığım zaman hem Tolga hem şimdiki Onur gerçekten alttan gelerek yukarıya doğru gittiler, Zeki de onların yolunu takip ediyor. İnşallah o da aynı başarıya imza atacaktır, onu da gelecekte iyi yerlerde göreceğimize inanıyorum, çünkü daha yaşı oldukça genç" şeklinde konuştu.

Olcan Adın, Trabzon'dan tanıdığı Balıkesir Emniyet Müdürü Feridun Boz'a 29 sırt numaralı Olcan Adın yazılı formasını hediye etti. Ünlü futbolcu, ailesini ziyaretinin ardından emniyet müdürü ile görüştükten sonra Balıkesir'den ayrıldı.