Trabzonspor'un yıldız oyuncusu konumunda ki Olcan ile ilgili gün geçmiyor ki bir tranfser haberi daha çıkmasın. Bu kez haber Milliyet'ten. Şikeyi görmeyen Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören'in sahibi olduğu Milliyet gazetesi Olcan ile ilgili bugün yine transfer iddiası ortaya attı. 

Gazetenin haberi şu şekilde: 

"Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediği yıldız Olcan Adın 'ın gideceği takım netlik kazanıyor. Transferinde sıcak gelişmelerin yaşandığı Olcan Adın'ın 2014-2015 sezonunda nerede forma giyeceği belli olmak üzere.

Nedeni belli oldu

Son günlerde sahada morali oldukça bozuk görülen Olcan Adın'ın moralinin Trabzonlu yöneticilerin yıldız oyuncuyla yakından ilgilenmemesi yüzünden bozuk olduğu ortaya çıktı. Attığı gollerden sonra bile sevinmeyen Olcan'ın artık transferi düşündüğü ve menajerinin başkanla olan görüşmesini beklediği ifade edildi.

Görüşme bu hafta

Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın yerli transfer listesinde bir numarada yer alan oyuncu için iki kulübün de teklif hazırlığında olduğu ve Trabzonspor yönetiminin bu hafta içerisinde gelen teklifleri dinleyeceği ve değerlendireceği öğrenildi. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım için çok önemli olan ikinciliği almak için yarışan Galatasaray ve Beşiktaş'ın Olcan transferinde de karşı karşıya gelmesi ilginç bir tesadüf oalrak yorumlanırken sarı kırmızılıların transferide bir adım önde olduğu aktarıldı"