Trabzonspor’un bu sezonki tartışmasız en formda ismi Olcan’ın transfer söylentileriyle anılması yönetimi harekete geçirdi. Bordo-Mavili idareciler, sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitecek olan başarılı oyuncuyla yeni bir mukavele yapmak için kolları sıvadı. Ortaya koyduğu hırslı futbolu ve istikrarlı yapısıyla Trabzonspor taraftarının da takım içindeki en güvendiği futbolculardan biri olan Olcan’la yapılması düşünülen yeni sözleşmenin detayları ise 29 yaşındaki oyuncunun reddedemeyeceği cinsten. Yönetim daha bu sezonun bile bitmesini beklemeden Olcan’la masaya oturacak. Şu anda Trabzonspor’da yıllık 875 bin Euro garanti para ve 10 bin Euro maç başı ücret alan Olcan’a yaklaşık 2.5 katı bir teklif sunulacak. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bizzat yapacağı görüşmelerde tecrübeli oyuncu için 2 milyon Euro’luk yıllık ücretin gözden çıkarıldığı öğrenildi. Aynı zamanda oyuncunun maç başı aldığı parada da iyileştirme yapılacak, pazarlıklar dahilinde bu ücret 20 bin Euro’ya kadar çıkarılacak. 

Serbest kalma yok

Beşiktaş’ın transfer listesine giren, Avrupalı menacerlerin de radarında olan Olcan için Bordo-Mavili idarecilerin yapmayı düşündüğü sözleşme 3 yıllık. Birkaç hafta içinde tarafların masaya oturması bekleniyor. Bu arada sözleşmede kesinlikle, ‘belirli bir bedel ödenip serbest kalır’ maddesi olmayacak. 

Onur Kıvrak modeli!

Bilindiği üzere Fırtına’da daha önce de kaleci Onur Kıvrak’ın sözleşmesi bitmeden uzatılmıştı. Aynı Olcan gibi taraftarın takım içerisindeki en gözde isimlerinden biri olan tecrübeli kalecinin 900 bin Euro olan ücreti 2.5 milyon Euro’ya çıkarılmıştı. Dolayısıyla takımına her anlamda olumlu katkı sağlayan Olcan için de yönetim hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak. 

Seve seve ‘devam’ diyor

Trabzonspor’da yönetim içerisinde bu gelişmeler yaşanırken, Olcan Adın’ın düşünceleri de taraftarlar arasında merak ediliyor. Edinilen bilgiye göre Olcan’ın da idarecilerin kendisi hakkındaki düşüncelerini yakından takip ettiği belirtildi. Her fırsatta Bordo-Mavili formayı giymekten mutluluk duyduğunu ifade eden Olcan, yeni sözleşmeye de sıcak bakıyor, kariyerine Trabzonspor’da devam etmek istiyor.
Editör: TE Bilişim