Bir televizyon programına telefonla bağlanan Kardemir Karabükspor Teknik Direktör Tolunay Kafkas, eski öğrencisi olan Olcan Adın’ın Galatasaray'a transfer olmasını değerlendirerek, Galatasaray’ın çok iyi bir transfer yaptığını, Trabzonspor için ise büyük bir kayıp olduğunu söyledi.

Kafkas, “Olcan’ın oyunculuğunu herkes biliyor. Oyunculuğundan çok kişilikli, karakterli, sağlam yapısı olan oynadığı takımlara her şeyini veren kaliteli entelektüel yapıya sahip bir oyuncu. Galatasaray çok iyi bir transfer yaptı ve Trabzonspor adına da büyük bir kayıp olduğunu düşünüyorum. Umarım her iki tarafa da hayırlı olur. Ben kendisini kendi çocuğum gibi severim ve onun başarıları bizim gururumuz olup Galatasaray’a büyük katkıları olacağını düşünüyorum. Bazı oyuncuların gelişimi çok genç yaşta olmuyor ilerleyen yaşlarda oluyor. Olcan bu gelişimi hem Gaziantep hem Trabzonspor’da yakaladı. Şimdi de büyük bir kulüp olan Galatasaray’a transfer oldu. Sağlam bir kişiliği ve önemli özelliği olan bir oyuncu olduğundan bu ikisini bir araya getirdiği zaman her takımda çok rahatlıkla başarılı olabilecek ve takımın yıldızı olabilecek hem de bir takımı sırtlayabilecek her türlü yeteneğe sahip bir oyuncu” dedi.

Son yıllarda Trabzonspor’dan Galatasaray’a transferlerin olduğu yöndeki bir soruya ise Kafkas, “Takımlardan oyuncular başka takımlara gidebiliyor. Oyuncuların İstanbul kulüplerini tercih etmeleri doğal. Hem fazla para veriyorlar hem şöhret oluyorlar. Bunlar futbolun içinde olağan şeyler” cevabını verdi.