Trabzonspor'un ikinci yarıdaki çıkışında büyük pay sahibi olan Olcay Şahan, şampiyon olan eski takım arkadaşlarını tebrik etti. Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre, Beşiktaş’ın oynadığı futbolla şampiyonluğu hak ettiğini vurgulayan Olcay, “Beşiktaş’tan sonra ligdeki en iyi takım kimdir diye sorulacak olursa kesinlikle ‘Trabzonspor’ denir.

Ligin ikinci yarısında 32 puan topladık ki bu müthiş bir başarıdır. Avrupa hedefini tutturamadık ama seneye 50. yılda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Trabzonspor doğru yolda. Yeter ki taraftarımız bize inansın, dimdik arkamızda dursunlar. Seneye şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız ve mutlu sona ulaşmayı Trabzonlular’dan daha fazla istediğimi de söyleyebilirim” diye konuştu. 

‘FUTBOL İÇİN YARATILMIŞ’
Yusuf Yazıcı hakkında da övgü dolu ifadeler kullanan milli yıldız, “Müthiş yeteneklere sahip. Sanki futbol için yaratılmış. Karakterli bir genç kardeşimiz. Önünde çok uzun yılları var. Şu an tecrübe kazanıyor ki, bana göre birkaç yıl sonra Avrupa’nın her takımında rahatlıkla oynayabilecek hale gelecektir. Türk futbolunun en gözde isimlerinden biri olacağını da herkes görecek. Yeter ki kendine iyi baksın” dedi.