Trabzonspor’un Beşiktaş’tan transfer ettiği Olcay Şahan, Antalya'da kamp yapılan otelde düzenlenen törenle sözleşme imzaladı. 

İmza törenine Yöçnetici Ali Rıza Egemen katıldı. 

Ali Rıza Egemen İmza töreninde yaptığı açıklamada, “Bugün kampımızın son günü. Çok değerli bir oyuncuyu takımımıza katmış bulunuyoruz. Camiamıza hayırlı olsun. Transferlerimiz Başkanımız Asbaşkanımız ve hocamızın görüşleri ve Trabzon’daki ortak futbol aklı ile yapılıyor. Olcay ligimizin önemli üst düzey oyuncularından biri. Çok yüksek karakterli bir arkadaşımız. Şehrimize ve takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi. 

Olcay İmza töreninde yaptığı açıklamada “Çok mutluyum. Emeği geçenlere teşekkür ederim. 5 sene önce büyük bir camiaya gelmiştim. Bugün bir başka büyük takıma geldim. Burada da kardeşlik ruhu ve birliktelik görüyorum. Yeni hedefleri doğrultusunda takıma katkı yapacağıma inanıyorum. Çok zor oldu. Takım arkadaşlarımla vedalaşamadım. Kendime çok inanıyorum. Çok büyük bir özgüvene oynadım. 10 Numaraya layık olduğumu düşünüyorum.” şeklinde konuştu. 

MEHMET EKİCİ’DE OLCAY ŞAHAN’DA PROFESYONEL OYUNCUMUZ 

Ali Rıza Egemen Mehmet Ekici’nin transferi ile ilgili sorulan bir soru üzerine yaptığı açıklamada “Mehmet Ekici önemli oyuncularımızdan biri. Transferi oldukça speküle edildi. Mehmet şuanda kadromuzda. Oyuncumuz. Mehmet’te çok istekli arzulu. Olcay’la antrenman yaptılar. Olcay Antrenmana çıktı. Profesyonel oyuncumuz Mehmet. Şuanda gider diye bir şey söylemek doğru değil. Mehmet’te Olcay’da bizim oyuncumuz” dedi. 

BURSASPOR MAÇINDA OYNAMAK İSTİYORUM 

Olcay Şahan Bursaspro maçında oynayıp oynamayacağı sorusuna “Bursaspor maçında oynamak istiyorum. Hocam ne kadar izin verirse elimden geleni yapmak istiyorum. Mehmet’le 15 senedir tanışıyoruz. Transfer öncesinde onunla konuştum. Trabzon’u gör çok mutlu olacaksın dedi. Onunda katkısı var transferde.  Trabzonspor beni transfer ettiğinde beklentileri olduğunu biliyorum. Ben kendimi kanıtlamış bir oyuncuyum. Beşiktaş’a geldiğimde başarıya aç bir takım vardı. Bunu başardık. Aynı açlığı burada gördüm. Trabzonspor bazı sıkıntılar yaşıyor ama bunların üstesinden gelinir. Beşiktaş’taki aynı süreci burada yaşayacağız. Mutlu olduğum için buradayım ve takıma yardım etmek istiyorum.” şeklinde cevap verdi. 

ŞENOL HOCA İLE TRABZON HAKKINDA KONUŞTUĞUMUZ OLDU 

Olcay Şenol Güneş ile daha önceden Trabzon hakkında konuştuklarını belirterek, “Şenol Hoca ile Trabzon hakkında konuştuğumuz çok olmuştur. Sadece pozitif konuştuk. Son dönemde hiç kimseyle konuşmadım.” dedi. 

TRANSFERİN TARİHİ OLMAZ 

Egemen, transfer ile ilgili sorulan soru üzerine yaptığı açıklamada “Transferin tarihi olmaz devam eder. Olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebilirim. Caceres, ilgili yazılan birçok konu var. Bir takım çekinceleri var. Beklemedeyiz. Rodallege için Başkanımız ve Asbaşkanımız görüşmelerini sürdürüyor.” dedi. 

YÜZDE YÜZ TRABZONSPORLUYUM 

Olcay Şahan artık yüzde yüz Trabzonsporlu olduğunu belirterek, “Beşiktaş sayesinde Olcay Şahan oldum. Onlara zaafım var. Taraftarları çok seviyorum. Ama profesyoneliz. Yüzde yüz Trabzonsporluyum. Yarın bir maçımız var. İkinci yarıya iyi başlayıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz.” dedi. 

Trabzonspor'dan Olcay Şahan paylaşımı



İMZA TÖRENİNDE YAŞANANLAR