Diğer Trabzonlu vekillerin de davet edilmesine rağmen katılmadığı gecede söz hakkı alanlardan biri olan Volkan Canalioğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

TRABZONSPOR'U HEP SAVUNDU
Sosyal medyadan aldığı eleştiri ve küfürlere tepki gösteren Canalioğlu,”6222 nolu sporda şiddet yasası meclise geldiği zaman ben 10 dakikalık bir konuşma yaptım. Bütün siyasi partiler anlaşsa da ben bu yasaya red oyu vereceğimi dile getirdim. Getirirken de 8 ayda ne değişti diye sordum. Ben her platformda da, Trabzonspor ile ilgili basın açıklamalarım ve bildirilerim var. Benim yaptığım sert ifadelerden dolayı Fenerbahçeli avukatlar bana suç duyurusunda bulundu. Dokunulmazlığımız kalktığı zaman gidip ifademizi vereceğiz ama bunlar önemli değil. Biz Trabzonspor’un haklı olduğu her konuda konuşmaya devam edeceğiz. Benim Trabzonspor için yaptığım mücadeleden sonra CHP genel merkeze fax ve e-mail yağmuru yaparak benim partiden ihraç edilmem istendi. “ Dedi.

AZİZ YILDIRIM CEZA EVİNDEN TEHDİT ETTİ

Aziz Yıldırım’ın cezaevinde yattığı dönemde yaşanan bir olayı da anlatan Canalioğlu şunları söyledi;

Sosyal medyada ben son kararın hukuk skandalı olduğunu söyledim.  Sosyal medyada haberin altına bir vatandaşımız yorum yapmış,”sen genel başkanınla beraber Aziz Yıldırım’ı ziyarete gittin.” Şeklinde. Gitmedim ve gitmemde. İspat etsinler istifa eceğim. Ancak bizim cezaevlerinden sorumlu üç tane vekilimiz Ergenekon, Balyoz davası sanıklarını ziyaret ederken, Aziz Yıldırım’a da uğruyorlar. Aziz Yıldırım onlara şunları söylüyor,”şu Canalioğlu varya şu Canalioğlu, ona söyleyin kendine dikkat etsin.”  Veli Ağbaba’nın başı sağdır gidin ona sorun. Şuanda genel başkan yardımcısı oldu. Veli Ağbaba’da Aziz Yıldırım’ın bu sözleri üzerine, ” sayın Aziz Yıldırım, Volkan Canalioğlu bir şey demiyor. Diyor ki, Trabzonspor ne büyük bir kulüp ki, bir kupası da Fenerbahçe’nin müzesinde duruyor.”

Kaynak: HaberTS.com / Ali Çil