Cezalı olan Onazi'nin yerine orta sahada Okay şans bulacak, stoperde ise Hubocan görev yapacak.

Süper Lig'de son 2 haftayı galibiyetle kapatan Trabzonspor, 4 günlük iznin ardından 1 Nisan Pazar günü Galatasaray ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına bugün başlayacak.

Akhisarspor ve Evkur Yeni Malatyaspor maçlarına aynı kadro ile çıkan ve istikrarı sağlayan bordo-mavililer bu kez zorunlu değişikliğe gidilecek.

Orta alanda Nijeryalı oyuncu Onazi'nin kart cezası nedeniyle stoperde Hubocan'ın yer alması ve Okay Yokuşlu'nun da orta alandaki yerine dönmesi bekleniyor.

Ayrıca, Trabzonspor, Galatasaray karşısında galip gelerek 2018 yılında ilk kez 3 maç üst üste kazanmanın mücadelesini verecek. Geçen yılın son dönemlerinde art arda 5 maç kazandıktan sonra yeni yıla ilk 5 maçta 4 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak kötü başlayan Karadeniz ekibi, Akhisarspor ve Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından 3'te 3 yapmaya çalışacak.

Öte yandan Malatyaspor karşısında attığı golle bu sezon 20. kez ağları havalandıran Burak Yılmaz, Trabzonspor'da son 12 yılda 20 ve üzeri gol atan tek oyuncu olma unvanını sürdürdü.