Trabzonspor'da kadro dışı bırakıldıktan bir süre sonra affedilmesine rağmen izinsiz olarak antrenmanlara çıkmayan Constant, "Garanti para" sözleşmesi gereği ücretini isi tıkır almaya devam ediyor. Bordo-mavili takımla 4 yıllık sözleşmesi bulunan Constant'ın menajeriyle görüşerek, "Yıllık 2.4 milyon euro alıyor. Bu rakamları alabileceğim başka bir takım bulursan giderim" dediği ancak şu ana kadar böyle bir teklifin gelmediği öğrenildi. Bu durumdan oldukça rahatsız olan bordo- mavililer de FIFA'yla karşı karşıya kalmamak için oyuncunun ödemelerini aksatmamaya özen gösteriyor. Futbolcunun avukatı ve menajerini çağıran Trabzonsporlu yöneticiler, bir an önce bu sorunu çözüme kavuşturmak istiyor. 

Altıncı'ya yetki 
Oyuncunun garanti para sözleşmesini koz olarak kullanarak kulübe karşı bu yaklaşımından oldukça rahatsız olan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun genel menajer Serhat Altıncı'ya, Henrique ile Adrian'da olduğu gibi Arap ve Çin kulüpleriyle temasa geçmesi konusunda yetki verdi. Altıncı'nın Constant ve birçok oyuncu için yurt dışıyla temaslara başladığı belirtildi. 

Ayağım incindi
Constant'ın sakatlık raporu sayesinde idmanlara çıkmadığı ortaya çıktı. Toulouse'ta bir klinikten alınan rapor, yönetimin elini kolunu bağlıyor. Constant'ın nasıl sakatlandığıyla ilgili ise, "TV izlerken ayaklarımı sehpaya uzun süre koyduğum için tendonlarımı incitmişim" dediği öğrenildi.

Fotomaç / Yunus Emre SEL
Editör: TE Bilişim