Trabzonspor altyapısından yetişen ve şuan Sivasspor'da forma giyen Ergin Keleş, Trabzonspor'un genç yetenekleri Abdulkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı hakkında konuştu.

Tecrübeli oyuncu "Abdülkadir ve Yusuf, altın akvaryumun içinde özenle, dikkatle ve sevgi ile korunması gereken çok önemli değerler. Bizim Trabzon biraz zor bir yerdir. Tabir-i caizse onları kurmamız gerekir." ifadelerini kullandı.

Ergin Keleş ayrıca şöyle konuştu;

"Ben genelde Milli Takım aralarında üç-dört günlük yurt dışı seyahatleri yapıyorum. Kendimi geliştirme anlamında, başka kültürleri tanıma anlamında gidiyorum.  Kendimi geliştirmk için çalışıyorum ve seviyorum. Kitap okuyorum ama bu her Türk çocuğunun yapması gereken bir durum takdir edilmesi gereken bir durum değil."

"Aslında bilinçli bir şekilde birçok insan spor yapıyor. Vücutlarını zinde tutmak için çalışıyorlar. Beyni çalıştırabileceğiniz en iyi durum kitap okumaktır. Türkiye’de olumlu anlamda bir ileri gidiş var. Türk çocuğuna umutsuzluk yakışmaz."

"Açıklamalarım nedeniyle takdir edilmek istemiyorum"

"Açıklamalarım nedeniyle takdir edilmek istemiyorum. Ergin Keleş’in konuşması neden bu kadar ses getirdi. Herkes kutlasın büyük bir onurla kutlayın. Çok doğal bir durumdur, insanların Milli Bayramlarını kutlaması doğaldır. Herşeyden önce sahiplenmesi gereken bir durumdur."

Radyospor