A Milli Takım'da artık hak yerini bulacak mı? Merak edilen sorunun cevabı henüz belli olmasa da artık Milli Takım'da kaleyi koruyan iki ismin kadroya alınmaması bekleniyor. Volkan Demirel'in son zamanlarda kadroya alınmaması sonrası Fatih Terim kaleyi Volkan Babacan'a emanet etmişti. Ancak Volkan Babacan'ın yaptığı ahlaksız hareket sonrası onun da kadroya alınmayacağı konuşulmaya başlandı. Bu durum da kaleyi artık Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep Kıvrak'ın devralması bekleniyor.  Bilindiği gibi Onur her seferinde milli takıma davet edilse de Fatih Terim'in ilk tercihi olmamıştı. 

VOLKAN DEMİREL STADI TERKETMİŞTİ 

Fenerbahçeli Volkan Demirel 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemele mücadelesinde İstanbul'da oynanan Kazakistan maçı öncesinde, ısındığı sırada bir taraftarın küfürlü tezahuratı sonrası eldivenlerini fırlatıp stadı terk etmişti. İşte o maçtan bugüne kadar geçen süre içinde Volkan Demirel'e yaptığı bu disiplinsiz davranışından ötürü Milli Takım kapıları kapanmıştı.  

VOLKAN BABACAN GAZETECİLERE SALDIRDI 

Çaykur Rizespor maçından sonra Takım arkadaşları, Emre Belözoğlu, Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan'la birlikte bir ulusAl televizyonun muhabirlerine fiili saldırının içine karışan Volkan Babacan da adaşı Volkan Demirel ile aynı kaderi paylaşma sınırına kadar geldi. PFDK'ya 44.'üncü maddenin yer aldığı saldırı hükmü nedeniyle tedbirli olarak sevk edilen Volkan Babacan 5- ila 10 maç arası bir ceza alırsa kalan lig maçlarında oynayamayacak. Bu durumda 11 Haziran'da yapılacak Kosova maçına çağrılmama riskini de beraberinde getirecek. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in iki dudağı arasında olan bu karar için PFDK vereceği karar etkili olacak.

Terim'in bugüne kadar çalıştığı kulüpler ve Milli Takımda disiplini ön planda tutması PFDK'nın kararı ne olursa olsun Volkan Babacan'ı Milli Takıma çağırmayacağı da konuşuluyor.