Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yıldız file bekçisinden de takımda kalma sözü aldı. Onur, “Trabzonspor bana uğurlu geldi. Bana inananları mahçup etmeyeceğim. Burada mutluyum, ayrılmayacağım” dedi

Trabzospor’a geldiğinden beri performansıyla parmak ısırtan Onur Kıvrak, özellikle bu sezon taraftarın sevgilisi haline geldi. Birçok maçı neredeyse tek başına kurtardı. Milli takıma kadar yükseldi. Onur. yakaladığı bu müthiş çıkış sonrası birçok takımın transfer listesine girdi. Yurt dışındaki taliplerinin yanı sıra Galatasaray da başarılı file bekçisiyle yakından ilgilenmeye başladı. Hatta Sarı-Kırmızılılar’ın Onur Kıvrak’la her konuda anlaşma sağladığı iddia edildi. Ancak Trabzonsporlular’ı rahatlatacak haber, yıldız kalecinin düğününde geldi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, nikah şahitliğini yaptığı Onur’a, “Bu güzel gün, saha içindeki performansına da yansıyacaktır. Önümüzdeki sezon senden çok daha fazla beklentimiz olacak” dedi. 

‘Şampiyon olmadan gitmem’

Onur Kıvrak ise, “Trabzonspor bana uğurlu geldi. Buraya transfer olduğumdan beri hayatımda her şey çok güzel gidiyor. Trabzon’da çok mutluyum. Bana inanan, güvenen insanları mahçup etmeyeceğim. Kesinlikle ayrılmak gibi bir niyetim yok. Benim tek bir hedefim var o da Trabzonspor’la şampiyonluk yaşamak. Bu olmadan hiçbir yere gitmem” ifadelerini kullandı. Bir anlamda Galatasaray’a gideceği iddialarını da yalanlamış oldu.
Editör: TE Bilişim