Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep Kıvrak yurt dışı kampında yeni sezon öncesi önemli mesajlar verdi. Yorucu bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen kaptan Onur, "Antrenmanlar ne kadar yorucu olsa da bu bizi yıldırmıyor. Çünkü sorumlu olduğumuz bir camia var. Onları mutlu etmek zorundayız. Dolayısıyla ağır tempo bize geri vites attırmıyor" diye konuştu. Takımda müthiş bir kenetlenme olduğunu da dile getiren milli file bekçisi, "Birbirini seven, sayan bir oyuncu topluluğuna sahibiz. Başarıya giden yolda en önemli unsur aile olabilmek, takımdaşlık ruhunu yakalayabilmektir. Bu özellikleri taşıdığımıza inanıyoruz. Aramızda gerçekten güçlü bir bağ oluştu. Bunun getirileri bize yeni sezonda mutlaka olumlu bir şekilde yansıyacaktır" şeklinde görüşlerini ifade etti. 

ZİRVE YARIŞI TRABZONSPOR'SUZ GEÇMEZ 
Yeni sezonda zirve hesabı yapan takımlar kadar iddialı olduklarını da üzerine basa basa söyleyen Onur Kıvrak, sözlerini şöyle tamamladı: Fenerbahçe mi, Galatasaray mı 4. yıldızı takacak diye suni gündem yaratılıyor. Kimse bizi hesaba katmıyor. Ancak şunu herkes iyi bilsin ki yeni sezonda zirve yarışı Trabzonspor'suz geçmeyecek. Asla küçük hesaplar içinde olmayacağız. Hedefimiz bu yarışta sonuna kadar olmak ve yarışı en önde bitirmektir. Bunu herkes görecek.

HOCA BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR KAZANÇ
Halilhodzic'in Trabzonspor için büyük bir kazanç olduğunu belirten Onur, "Disiplinli, başarıya ulaşmaktaki hırsı azmi ve kararlığıyla bizim için çok önemli bir model. Ondan öğreneceğimiz çok şey var. Birlikte çıktığımız bu yolda önemli işlere imza atacağımızdan eminim" dedi.