Karayolu ile Karabük’e gelen bordo-mavili takım konaklayacağı otele gelişinde yaklaşık 50 taraftar tarafından karşılandı.

“Gözlerinde akan yaşlar şerefimiz, Onur Recep Kıvrak biz hep seninleyiz” sloganıyla takımlarını karşılayan taraftarlarda, Yenice Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Yaylı, Hami Mandıra’ya çiçek takdim ederek yarınki maç için başarıları diledi.

Karabük Üni-TS taraftar Grubunu Başkanı Mecit Yakupoğlu takım kaptanı Onur Kıvrak için mektup yazdıklarını söyleyerek, “Buraya gelenler okullarını ve tatillerinin yarıda keserek Trabzonspor için buraya geldiler. Biz Trabzon için dünyanın bir ucuna gidiyoruz. Burada takım kaptanımız Onur Kıvrak’a mektup hazırladık. Mektupta Trabzonspor'u nasıl görmek istediğimizi, o efsane ruhu nasıl özlediğimizi futbolculara iletmesi için yazdık. Bizim duygularımızı takıma söylemimizi istiyoruz. Bizler onlarla uyuyup kalkıyoruz. Biz kanser olduk artık, bizim için ruhlarıyla oynasınlar” dedi.

Takım Kaptanı Onur Kıvrak otel dışında kendisini bekleyen taraftarların yanına geldi. Burada Yakupoğlu, takım kaptanı Onur’a bir buket çiçek takdim ederek, “Karabük Ünviersitesi Trabzonsporlu öğrenciler olarak buraya geldik. Yarın bir gün bizi unutursun belki ama şunu unutma, bazen cebimizde 5 kuruş bile olmadan otobüs tutup nerede maç varsa biz oraya geliyoruz. Sen bizden birisin. Bizim senden istediğimiz bu mektubu alıp okuyup takıma aktarman” diyerek yazdıkları mektubu verdi.

Trabzonspor takım kaptanı Onur Kıvrak ise, “Trabzon’u Trabzon yapan sizin gibi yürekli insanlardır” diyerek, taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Trabzonspor'un yarın akşam oynayacağı Karabükspor maçındaki 18 kişilik kadrosunda şu isimler yer alıyor:

"Onur Kıvrak, Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Caner, Mustafa Akbaş, Kadir Keleş, Yusuf Erdoğan, Olcan, Zokora, Colman, Bourceanu, Özer, Adrian, Emre Güral ve Janko."


Editör: TE Bilişim