Trabzonspor yönetimi yaşanan şanssız sakatlıkların sıkıntısını yaşarken, kaptan Onur’un da uzun süre sahalardan uzak kalması üzerine büyük bir şok yaşadı.

Onur’un iyileşmesi için Trabzonspor yönetimi bütün fedakarlıkları yaparak, tecrübeli kalecinin eski sağlığına kavuşması için, ”Onur’un iyileşmesi için maddi ve manevi olarak ne gerekiyorsa yapılsın” talimatı verdi.

Çinli doktoru Türkiye’ye getiren Trabzonsporlu yöneticiler ve Başkan Hacıosmanoğlu, futbolcunun moralini yüksek tutmak için büyük çaba gösterirken ortaya atılan gerçek dışı bir iddia taraftarın tepkisine neden oldu.

FEDA YALANI

Trabzonspor yönetimi Onur’un eski sağlığına kavuşması için bütün fedakarlıkları yaptığı zamanda, ortaya atılan, ”Trabzonspor yönetimi Onur’un alacaklarını feda etmesini istiyor” şeklinde iddianın yönetimi yıpratmak amaçlı olduğu ortaya çıktı. Trabzonspor taraftarının gönlünde ayrı bir yer eden Onur’un üzerinden kurulan bu plan, Trabzonspor’u karıştırmak için fırsat kollayan ulusal basının da ekmeğine yağ sürdü.

BAŞKAN ÖNCE GÜLDÜ SONRA KISA KONUŞTU

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na ortaya atılan bu iddaayı sorduğumuz da, sadece gülerek cevap verme gereği duymadı. Israrımız üzerine çok kısa konuşan Hacıosmanoğlu,”Onur için maddi ve manevi olarak ne gerekiyorsa yaptık ve yapmaya da hazırız. Trabzonspor Kulübü futbolcusu bizim yönetimimiz döneminde asla mağdur edilmez. ” Dedi.

HaberTS.com / Ali Çil

Editör: TE Bilişim