Trabzonspor'da gün geçmiyor ki yeni bir kriz patlak vermesin. Bordo Mavili Kulüp'te şimdi de Özer Hurmacı krizi ortaya çıktı. Muhammet Demir'den sonra Akhisar Belediyespor'a gönderilen oyuncu kendisine haksız fesih yapıldığı gerekçesiyle 2017-2018 sezonu alacağı olan 3 milyon 500 bin TL.'nin ödenmesi için TFF'ye başvurdu. Trabzonspor duruma itiraz ederken, konu UÇK'lık oldu..Olay Özer'in sözleşmesini feshettiği döneme dayanıyor.

HEM ŞAŞIRDILAR HEM SEVİNDİLER

Buna göre fesih görüşmeleri sırasında yönetim cephesinden Özer Hurmacı'ya 2017-2018 sezonu için alması gereken 3.5 milyon TL.'lik garanti bedelin ne kadarını talep ettiği soruldu. Trabzonlu oyuncu hiç bir bedel istemeden fesih işlemleri yapılmasını  kabul etti. Bu karar ilk etapta yöneticileri şaşırtırken, sevinçle karşılandı. Özer Hurmacı, fesih belgesini imzaladıktan sonra beklemeye başladı. Ancak yönetim bir türlü gerekli ilişiksiz belgesini kendisine göndermedi.

GAZİANTEPSPOR'LA ANLAŞAMAYINCA

Özer'e Gaziantepspor'a gitmesi yönünde telkinde bulunulurken oyuncu kulüple anlaşamadı. Akhisar'ın teklifi daha cazip geldi. Ancak transfer döneminin sonu yaklaşırken bir türlü gelmeyen fesih belgesi Özer'i endişelendirdi. Sorun yaşanacağını anlayan futbolcu avukatına danıştı ve "Seni zor durumda bırakmak istiyorlar" karşılığını aldı. Bunu üzerine sinirlenen Hurmacı alacağı için TFF'ye başvurdu. Yönetim ise Özer'in attığı tek taraflı imzayı gerekçe göstererek kendisini savundu. Sonunda konu UÇK'ya taşındı.

KULÜP O GÜNDEN TEDBİRİ ALDI

Trabzonspor Kulübü ise Özer'in ayrılık sürecinde bir açıklama yapmış ve ''Profesyonel futbolcu Özer Hurmacı,24.08.2016 tarihinde Kulübümüze ulaşan ihtarname ile Şirketimiz ile akdetmiş olduğu 31.05.2018 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesini  tek taraflı  olarak feshettiğini tarafımıza bildirmiştir.Şirketimiz bu haksız fesih sebebiyle, başta Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere tüm yetkili merciler nezdinde  gerekli yasal başvuru haklarını kullanacaktır.'' diyerek, geleceğe yönelik tedbir gayretinde bulunmuştu.

Editör: TE Bilişim