Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bosna Hersek'teki Uluslararası Saraybosna Üniversitesi'nde seminer verdi. Güneş, "futbolda şike davası" ile ilgili sorular üzerine, "Futbolda şiddet ve şike çok konuşuldu, hâlâ da devam ediyor. Öncelikle bunlar bitmeli, futbol sahada oynanan bir oyun olarak kalmalı. Futbolun güzelliğini bozuyoruz" diye konuştu.

SUSİÇ VE BİYEDİÇ'LE İYİ DOSTTUK
Paranın futbolu kirlettiğini kaydeden bordomavili çalıştırıcı, "Biraz da endüstri olması ve işin içine para girmesi, futbolu kirletiyor.
Umarım son dönemdeki bu sıkıntılar bize ders olur" yorumunu yaptı. Şenol Güneş, Bosna Hersek'in başarılı sporcular yetiştirdiğini belirtirken, daha önce Halilhodziç'in kendi yerine göreve geldiğini, Saffet Susiç ve merhum Nejad Biyediç ile çok iyi dost olduklarını açıkladı.

MİLLİLER AVCI İLE BAŞARILI OLACAKTIR
IUS ve Saraybosna Üniversiteleri'nin futbol takımları arasındaki maçın başlama vuruşunu yapan Güneş, Türkiye ve Bosna'nın Euro2012'ye katılamamalarının üzüntü verici olduğunu söyledi. Tecrübeli hoca, "Türk Milli Takımı yeniden yapılanıyor. Yeni kadro ve hoca ile başarılı olacağına inanıyoruz. Beklentimiz Dünya Kupası'na katılması" dedi.
Editör: TE Bilişim