Geçtiğimiz sezon oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle Trabzon'da 17 bin taraftar cezalı duruma düştü.

24.04.2016 Tarihinde oynanan , olaylar nedeniyle iptal edilen ve hakemin dövüldüğü olaylı Fenerbahçe maçı sonrası Trabzonspor 4 maç iç saha taraftar cezası almıştı.

TFF , Trabzonspor'a 915 bin TL para cezası ve 4 maç seyirci cezası vermişti fakat cezanın tamamlanmasına rağmen Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bulunan 17 bin taraftar yarın oynanacak Konyaspor maçına alınmayacak.

PASOLİG NEDEN AMAÇ DIŞINA ÇIKTI !

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında kale arkası dışında olay yoktu fakat tüm
taraftarlar bir kişinin yaptığı cezayı çekmek zorunda kalıyor.Hani pasolig toplumun içinden kişileri ayırarak bu tür cezaları engelleyecekti.

TFF NEDEN TRİBÜN KAPATMA CEZASI VERMEDİ!

Yeni yapılanan ve zorlu bir süreçten geçen Trabzonspor, taraftarına en ihtiyacı olan dönemde verilen 4 maçlık cezayı çekmesine rağmen artı bir ceza olarak Fenerbahçe maçında bulunan taraftarı sahaya almayarak bir kez daha Trabzonspor'a olan tutumunu gösterdi.TFF olayların çıktığı tribünü kapatarak bu yaptığı yanlışı biraz olsun düzeltebilirdi ama söz konusu Trabzonspor olunca bu tür fikirler akla gelmiyor.

HaberTS / Çağrı Aktaş