PTT 1. Lig'de son 7 maçında da bileği bükülmeyen ve son maçında lider Orduspor'dan da puan kopararak puan serisini sürdüren Bordo-Mavi-Beyazlılarda alınan başarılı sonuçların mutluluğu yaşanırken, diğer yandan da gözler hafta sonu Karşıyaka ile oynanacak olan zorlu 90 dakikaya çevrildi. Bu maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren 1461 Trabzon'da tek hedef 3 puan olarak belirlendi.

GALİP GELEBİLİRDİK

Bordo-Mavi-Beyazlılarda teknik direktör Ayhan Alemdaroğlu, son haftalarda kaybetmeyerek iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, "Çocuklar ellerinden geleni yapıyorlar. Son oynadığımız Ordu maçındaki performanslarından da memnunum. İlk yarıda mücadele vardı ama istediğimiz oyunu saha yansıtamadık. İkinci yarı hem oyun hem mücadele anlamında istediklerimizi sahaya yansıtınca geçte olsa golü bulduk. Zaman olsaydı 3 puana da uzanabilirdik ama olmadı" dedi.

EYLEM OLUNCA...

Karşıyaka ile zorlu bir maça çıkacaklarını kaydeden Alemdaroğlu, "Şimdi önümüzde Karşıyaka maçı var. Bu maçın hazırlıklarını titizlikle sürdürüyoruz. Zor bir 90 dakika olacak ancak tek hedefimiz galibiyet. Takımda sakat ve cezalı olan oyuncularımız var. Hazırlıklarımızı eksiklerimizi de göz önüne alarak gerçekleştireceğiz. Sporcularımızın sahaya yansıttıkları performanstan memnunum. Düşündüklerimizi eyleme geçirdiğimiz zaman istediğimiz sonuçları da elde ediyoruz" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim