Gaziantepspor'dan ayrıldıktan sonra Rusya'nın yolunu tutan ve Kuban Krasnodar'da forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon Spartak Moskova'ya transfer olan Ivelin Popov, Rus basınına yaptığı açıklamalarda Trabzonspor cephesini kızdıracak sözler sarfetti. 

"BEN ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORUM. TRABZONSPOR İSE.."

Ivelin Popov yaptığı açıklamada, "Ben şu anda Spartak Moskova'da şampiyonluğa oynarım. Takımım lider durumda ve tek odak noktam şampiyonluk. Trabzonspor'a transferim hakkında durum nedir bilmiyorum. Açıkçası hiçbir fikrim yok. Spartak Moskova şu anda şampiyonluğa oynuyor. Trabzonspor ise ligde orta sıralarda hedefsiz. Bu açıdan bakarsak benim için en iyi karar hedefleri olan takımda kalmak olacaktır. Lig arasında bir anda şampiyonluk rotasından, hedefsiz bir kulübe gitmek benim için iyi olmaz" diye konuştu. 

TERÖR OLAYLARI ETKİLER Mİ?

Ivelin Popov ayrıca Türkiye'de yaşanan terör olaylarıyla ilgili olarak da konuşurken, "Son günlerde Türkiye'de tatsız olaylar yaşanıyor. Rusya Büyükelçisinin öldürülmesi de yine kötü bir durumdu. Umarım her şey normale döner. Bu bütün Avrupa'da oluyor. Transferim için asıl gerekçe bu olaylardan ziyade hedefleri olan bir kulübün olmasıdır." ifadelerini kullandı. 

Ivelin Popov, Spartak Moskova formasıyla bu sezon 14 resmi maçta forma giydi. 2 gol attı, 3 asist yaptı.