Juventus'un yıldızı Paul Pogba, “Galatasaray'a yenilerek, Avrupa Ligi'ne kalmamız bizde büyük yıkım yarattı. Trabzonspor'a saygı duyuyoruz. Ancak ikinci kez bir Türk takımı karşısında şok yaşamak istemiyoruz” dedi.

Trabzonspor’un Avrupa Ligi’nde karşılaşacağı Juventus’un yıldızı Paul Pogba, FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Henüz 20 yaşında olmasına rağmen Juve’nin vazgeçilmezleri arasında yer alan ve kulübünden yıllık 4 milyon Euro kazanan Fransız oyuncu, Galatasaray’ın ardından yine bir Türk takımına karşı şok yaşamak istemediklerini söyledi. Deneyimli oyuncu, “Galatasaray karşısında aldığımız yenilgi, gerçekten bizde büyük yıkım yarattı. Bu kadar iyi bir kadronun, Avrupa Ligi’nde oynayacak olması ilginç bir durum. İstanbul’da iki gün süren bir maç yaptık ve kaybettik. 2013’teki U20 Dünya Kupası’nda ise TT Arena’da ülkemle aynı statta şampiyonluk yaşamıştım. Bu kez ise olmadı” diye konuştu.

‘Malouda ve Bosingwa...’

“Artık geçmişi unutmamız gerek” diyen Pogba, “Ama böyle bir tecrübeden sonra yine bir Türk takımıyla eşleşmek şaşırtıcı olsa gerek. Trabzonspor’un oyuncuları hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim. Sadece Malouda ve Bosingwa’yı biliyorum. Onlara saygı duymamız gerekiyor. Sonuçta Avrupa Ligi’nde gruplarından lider olarak çıktılar. Lazio’ya karşı üstünlük kurup, onların üstünde yer almayı başardılar. Tek hedefimiz turu geçmek ve yeni bir kâbus yaşamamak. Avrupa Ligi’nde final maçı sahamızda oynanacak. Bizden beklentiler yüksek. O yüzden şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyoruz” yorumunu yaptı.