Sportif Direktör Brands oyuncunun takımda kalacağını söylerken, işini şansa bırakmayan Fırtına, Lukoki ile yeniden temaslara başladı.

Sağ kanat bölgesi için transfer çalışmalarını sürdüren ve hücum oyuncusu Luciano Narsingh için PSV Eindhoven’a en ciddi teklifini sunan Trabzonspor, gelecek iyi haberleri beklerken, Hollanda ekibinden yapılan açıklama kafaları karıştırdı.

25 yaşındaki Surinam asıllı oyuncu ile ilgili Hollanda basınına konuşan PSV Sportif Direktörü Marcel Brands, Trabzonspor’dan teklif aldıklarını doğrularken, oyuncunun takımda kalmasından yana olduklarını söyledi.

Bordo-Mavili ekiple sadece menacer aracılığla temas kurulduğunu söyleyen Brands, “Trabzonspor’la detaylı bir görüşme olmadı. Luciano’nun takımda kalacağını düşünüyorum. Hatta yüzde 90 kalacak diyebilirim. Ama giderse de iyi bir kulübe gitmesi isterim” sözlerini sarfetti.

Haber bekleniyor

Yapılan açıklamaya karşın Trabzonspor yetenekli oyuncudan umudunu kesmedi.

Hafta içinde Narsingh’i Trabzon’a getirmek için seferber olan Fırtına, bir yandan da işini şansa bırakmayarak Bulgar ekibi Ludogorets’te forma giyen Jody Lukoki için girişimlerini hızlandırdı.

Ajax altyapısında yetişen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun transfer olmaya hazır olduğu öğrenilirken, Narsingh’ten gelecek habere göre resmi anlaşmaya imza atılacağı kaydedildi.