Trabzonspor ile Metalist yarın Hüseyin Avni Aker’de UEFA Avrupa Liginde karşılaşacak. Soruları yanıtlayan Metalist Teknik Direktörü Igor Rakhaiev, “Yarın ki oyunun Trabzonspor açısından çok önemli. Zor geçecek biliyoruz. Ona göre hazırlıklarımızı tamamladık. Şansımızı kaybettiğimizi biliyoruz. Ama bu ne olursa olsun, UEFA maçı biz buraya sadece tatil yapmaya değil güzel bir sonuç almaya da geldik” dedi. 
Kadro normalde Metalist’in kulandığ ıtakım mı yoksa orada bıraktığı oyuncular var mı sorusuna Rakhaiev, “Evet sizde doğru haber aldınız. Bazı futbolcularımız getirmedik. Ukrayna liginde maçlarımız var. Genç oyuncularımızı bu maçta görme imkanımız olacak” dedi. 

JAJA OYNAYACAK MI?

“Şehir Jaja’yı çok çok seviyor. Yarın maça sırf görmek için gelecek bir çok taraftar var. Jaja oynayacak mı? Sorusuna Rakhaiev, “Bunu biz de farkındayız. Sevdiklerinizi biliyoruz. Yarın Jaja gününde olacaktır ve oynayacaktır” diye konuştu. 

GRUBUN FAVORİSİYDİK

Gruba favori olarak başladılar takımın bu kadar kötü olmasını neye bağlıyor, sorusuna toplantıya katılan oyuncu Serhiy Pshenychnykh, “Grupta iyi sonuç alamadık. Ancak çok yeni oyuncularımız geldi. Eski oyuncularımız dağıldı başka kulüplere gittiler. Sonuca etki etme anlamında o son hamlemizi kaybettik. Şimdi yola gençlerle devam ediyoruz. Gelecekte daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz” dedi.