Manisaspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu, ligin kendileri için daha önemli olduğunu, o nedenle Trabzonspor karşısına PAF takımdan oyuncularla çıktıklarını söyledi.

Dilaver Mutlu, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda 9-0 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Fazla söylenecek bir şey yok. Skor ortada. Maçtan önce de söylemiştik; lig bizim için daha önemli. Planlama iyi yapılmadığı için sıkışık bir maç programımız var. Pazar günü maçımız var. Dinleme zamanımız olmadığı için PAF takımından 7-8 oyuncu ile geldik ve ligde kullanmadığımız oyunculara da görev verdik. Trabzonspor hazır oyuncuları ile çıkmış. Lig farkı da muhakkak var ama bu kadar asılmaları da onların değerlendirmesi. Hala istemelerinin anlamı yok. Biz elimizden geleni yaptık. Çocukları tebrik ediyorum.” dedi.

KUDRET: ANLAYAMADIK

Manisaspor’un genç oyuncusu Kudred, “Bu maçın böyle olacağın beklemiyorduk. Sonra 2 gol yedik. İkinci yarıya daha hırslı çıkmak istedik. Sonra birden dağıldık. Üzgünüz söylenecek bir şey yok” diye konuştu.