Mehmet Özdilek, “Trabzonspor maçında hakemin dirayetli ve düzgün olması bizim açımızdan çok önemli. Çünkü ciddi bir baskı olacak. Bu baskıyı kaldırması çok önemli” dedi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Trabzonspor maçında hakemin dirayetli ve düzgün olması bizim açımızdan çok önemli. Çünkü ciddi bir baskı olacak. Bu baskıyı kaldırması çok önemli” dedi.

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Bel ağrıları bulunan Uğur İnceman ve Zeki Yıldırım ile aşil tendonunda sorun yaşayan Ergün Teber antrenmana katılmadı. İstasyon, çabukluk ve çift kale maç yapan kırmızı-beyazlılarda kaleciler ise ayrı olarak çalıştı.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, milli maç nedeniyle verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini belirtti. Fenerbahçe maçından sonra bir başka zorlu karşılaşma için Trabzon’a gideceklerini söyleyen Özdilek, “Bulunduğumuz yeri sağlamlaştırmak için Trabzon'dan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Trabzonspor konumu itibarı ile kazanması gereken bir maça çıkacak. Biz de aynı düşüncelerle orada olacağız. Ligin sonu iyice daraldı. Her puanın, her golün çok önemli olduğu bir süreç yaşıyoruz. Kolay olmayacak ama her türlü zorluğa da alışacağız” dedi.

“HAKEM DİRAYETLİ VE DÜZGÜN OLMASI ÖNEMLİ”

Takımda yaşanan performans düşüşünün yaşadıkları sakatlıklara bağlayan Özdilek, 2-3 haftadır hakemler yüzünden mağlup olup puan kaybettiklerini belirtti. Özdilek, “Üçüncü ile aramızda 6 puan, dördüncü ile ise 3 puan fark var. Ligde gelgitlerin olduğunu düşünürsek, son 8 hafta sadece bizim değil, bütün takımlar açısından çok önemli. İki maç kazananın ilk 4 içinde olacağı, 2 maç kaybedenin alttaki takımlarla puan farkının daha da daralacak. Hem Trabzonspor, hem de bizim açımızdan çok kolay maç olmayacak. Son 2-3 haftadır hakemler hakkında çok konuşmuyoruz ama yaşadığımız sıkıntıları dile getirmeye çalışıyoruz. Son 2-3 haftadır ciddi anlamda hakem hataları ile mağlup oluyoruz. Bu haftadaki hakemin dirayetli ve düzgün olması bizim açımızdan çok önemli. Çünkü ciddi bir baskı olacak. Bu baskıyı kaldırması çok önemli. Ümit ediyorum ki, hak edenin kazanacağı bir müsabaka olur” ifadesini kullandı.

“TRABZONSPOR’U CİDDİYE ALIYORUZ”

Trabzonspor’un ligde bulunduğu sıralamaya bakmadan mücadele edeceklerini söyleyen Özdilek, “Ne kadar zor süreçte olursa olsunlar, Trabzonspor Trabzonspor'dur. Onun ciddiyetini bilmek lazım. Ciddi olmazsanız sıkıntı yaşarsınız. Biz de o ciddiyeti ve saygıyı tüm rakiplere gösterdiğimiz gibi Trabzonspor'a da göstereceğiz. Onlar da çok büyük baskı altında. Aynı şekilde gelen hakem de büyük baskı altında olacaktır. Biz de güçlü yanlarımızı sahaya yansıtıp oradan istediğimizi almak istiyoruz” diye konuştu.