Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki Trabzonspor maçının zor olacağını ancak bu deplasmandan olumlu bir sonuçla döneceklerini belirterek "İyi yoldayız" dedi.

Trabzonspor maçı hazırlıklarını Karpuzatan Tesisleri'nde soğuk bir havada gerçekleştiren sarı kırmızılılar, kardan temizlenmiş zeminde taktik çalışması yaptı. Antrenman öncesi açıklama yapan Kayserispor'un Hırvat teknik direktörü Prosinecki, "Fenerbahçe maçında iyi futbol oynadık. Oyuncularım mücadele güçlerini ve iyi niyetlerini sahaya yansıttı.
 
İyi yoldayız. Yavaş yavaş istediğimiz futbolu oynuyoruz. Puan açısından şanssızlıklar yaşadık. Bundan sonra şansın da yanımızda olmasını arzuluyoruz. Trabzonspor'a gelince, zor bir rakip. Kolay maç olmayacak. Trabzonspor son zamanlarda ligde ve kupada aldığı galibiyetlerle yükselişte. Biz de kendimize güveniyoruz. Elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Trabzon'dan olumlu bir sonuçla döneceğimizi umuyorum" dedi. 
 
Kayserispor'da sakatlığı süren Steinsson fitness salonunda tek başına çalışırken, sarı kırmızılı ekibin Karadeniz'de oynayacağı karşılaşma öncesi sakat ve cezalı oyuncusu bulunmuyor. 
 
CANGELE PLANLARIMIZDA YOK 
Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Franko Dario Cangele'nin Fenerbahçe maçı kadrosuna alınmamasına ilişkin bir soruya ise , "Cangele, ilk yarı bitiminde buradan gideceğini ve gün saydığı söyledi. O nedenle kendisi bizim planlamamızda yok.
 
Biz, takımda kalacak oyuncularla ilgileniyoruz. Cangele ile ilgili şu anda bir düşüncemiz yok" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim