Trabzonspor'un Apollon Limassol ile oynadığı maçı izleyen Rum taraftarlar maçta Güney Kıbrıs Rum Kesimi bayrağından çok Yunanistan bayrağı açtı.

Tribünlerde az sayıdaki Kıbrıs Rum Kesimi bayrağı dikkat çekerken, Rum taraftarlar kale arkasında ise, "Burada sadece biz varız" pankartı açarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden gelen Türk taraftarlara gönderme yaptı.

Zaman zaman iki takım taraftarları arasında sözlü atışmalar yaşandı ve ortam da gerildi. Kale arkasında bulunan Rum taraftarların tamamen üstlerindeki t-shirtleri çıkararak takımlarına destek vermesi de dikkat çekti.

Maç öncesi bordo - mavili futbolcular sahaya çıkarken Rum taraftarların bazıları futbolculara sözlü sataşma da bulundu. Takımlar sahaya seronomi için çıktığında ise futbolcuların arkasında kalan tribünde dev bir Yunanistan bayragı açıldı. Statta bulunan direklerde de Güney Kıbrıs Rum Kesimi bayrağı yerine Yunanistan bayrağı asılırken, direklere Türkiye Cumhuriyeti Bayrağı asılmadı.
TÜRK TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden gelen futbol severler ile Türkiye'den gelen bordo - mavili taraftarlar kale arkası tribününde kendilerine ayrılan yeri doldurdu.

Taraftarlar maçta Türk bayrağı açarak, Trabzonspor lehine tezahüratlarda bulundu. Trabzonspor'a Galatasaray ve Beşiktaş formalı taraftarlarında destek vermesi dikkat çekti.