Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Trabzonspor-Fenerbahçe maçını değerlendirdi. 

Dilmen şunları söyledi:

"Seyirci sayısının en az olduğu Trabzonspor - Fenerbahçe maçı budur. Bu kadar boşluğun oldu bir maç hiç yoktu. 

İkili mücadelenin yoğun olduğu bir ilk yarı oldu. Fenerbahçe, çok çok büyük bir ihtimalle ofsaytla golü buldu. Yarım metre ofsayt gibi geldi bana. Hakemin burada bir hatası var. 

İkinci yarıda Fenerbahçe yine kontrataktan etkili olmaya çalışacaktır. Fenerbahçe için 3.'lük önemli. Antalya kazandığı için Trabzonspor için de önemli. İlk 5-10 dakika Trabzonspor daha üstün oynadı. Sonradan dengelendi."

Dilmen, karşılaşmanın ardından başka bir konuya değindi. Usta yorumcu, TFF'nin Başakşehir'in şampiyonluk şansı devam etmesine rağmen Beşiktaş'ın eline Gaziantep'te 27 bin bilet verilmesini eleştirdi. Dilmen, şöyle konuştu:

"Beşiktaş yarın kazanırsa tur atıyor hak ettiği şekilde. Bazı endişlerimi belirtmek istiyorum. Beşiktaş'ın formasına ve armasına son derece saygılıyım. Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği bir bombayı aldı eline. Bugüne kadar Başakşehir'in şampiyonluk şansı var mı? Var. Siz niye yarın için Beşiktaş'ın eline 27 bin bilet veriyorsunuz? Şampiyon belli olsa vermeniz normal. Önüne geçemeyeceğiniz bir bomba koydunuz eline. Seneye Fenerbahçe, Galatasaray diyecek ki, 'Kardeşim ben Sivas'a gidiyorum bana bu kadar bilet ver'... Beşiktaş'a saygım var, taraftara saygım var, bu ayrı konu."