Spor Toto Süper Lig 10. haftasında Beşiktaş’ın, Trabzonspor’u 2-1 mağlup ettiği maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen siyah beyazlılarda Atiba’yı ön plana çıkarırken, hakem kararları hakkında da konuştu. 

Rıdvan Dilmen’in Beşiktaş - Trabzonspor maçı NTV Spor’da yaptığı yorumlar:

"Genelde son yıllarda Beşiktaş-Trabzonspor maçları heyecanlı geçer. 96-97 dakika müthiş bir maç oldu.

Ersun Yanal, tamamen bu maça kenetlenmiş ve takımını tamamen hazırlıyor. Diğer tarafta 7 günde takımını 3 maça hazırlamak zorunda olan Şenol Güneş vardı. Napoli maçından sonra bu maçı çıkarmak kolay değil. Rahatlamak için 3. golü bulmak gerekirdi. Quaresma çok eveliyor, geveliyor. Ciddi oynasa çok daha yararlı olacak."

"QUARESMA’NIN POZİSYONU KIRMIZI KART."

Rıdvan Dilmen, "Quaresma’nın Yusuf Erdoğan’a yaptığı faul kırmızı kart. İlk yarıda Trabzonspor’un duran top kullandığı pozisyonda ise Atba, N’Doye’u çekiyor. Orada çekme var ve penaltı." yorumunu yaptı. 

"ABOUBAKAR BAZEN IBRAHIMOVIC"

"Aboubakar, bazen Ibrahimovic hareketi yapıyor.. Bazen yanındakine pas atamıyor. Aboubakar da 3. plan yok. İki tane planı var. Pas tercihleri zayıf."

"LİGİN FAVORİSİ BEŞİKTAŞ"

Yeni bir takım olmasına rağmen Beşiktaş’ın yenilmemesi önemli. Beşiktaş’ı şampiyonluk için favori görüyorum. 1996-2000 dönemi sonrasında ilk kez bir takımı bu kadar net favori görüyorum.

"ATİBA KAHRAMAN!"

Beşiktaşlı Atiba’ya övgüler yağdıran Rıdvan Dilmen, "Bugün yine kahramandı. Bitmek bilmeyen bir enerjisi var. Topu kapıyor ve dan dun vurmuyor. Pasla çıkıyor. Kaptığı topları vermiyor." ifadelerini kullandı. 

"TRABZONSPOR TARAFTARLARI MUTLU MU OLACAK?"

Rıdvan Dilmen maçın ardından NTV Spor’da tartışmalı pozisyonları yorumlarken ilginç bir yorum yaptı. "Quaresma’nın pozisyonu kırmızı kart. N’Doye’un ilk yarıdaki pozisyonu da penaltı. Peki penaltıyı verse, Quaresma’yı atsa ve maç 2-2 olsa Trabzonspor taraftarları mutlu mu olacak? Takımın son yıllardaki hali için söylüyorum bunu. İsyanlarına ve tepkilerine sonsuz katılıyorum, o ayrı." dedi.