Onur Recep Kıvrak, milli takımımızın Macaristan ile oynadığı karşılaşmada gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bıraktı... Fenerbahçeliliği ile bilinen Rıdvan Dilmen bile Onur için ‘Süper’ dedi.

Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Türkiye - Macaristan karşılaşmasına oynadığı oyunla damga vuran isimlerin başında Trabzonspor’un başarılı kalecisi Onur geldi.

Mücadelenin 23. dakikasında orta sahanın sol tarafından Macaristan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına gelen topa Vanczak iyi yükselerek iyi de bir kafa vuruşu çıkardı ancak Onur topu çelmeyi başardı. Altı pas üzerine seken topa yine Vanczak vurdu ancak bu kez Onur'un ayağından seken top direkten döndü. Boşta kalan topu savunmamız uzaklaştırmayı başardı.

"Onur Ahtapot Gibi"

Onurla ilgili yorum yapan Fenerbahçeliliği ile bilinen Rıdvan Dilmen, “Bizim kalecimiz çok iyi kaleci. Saniyede iki kez gol kurtardı. Bugün oynayan oyuncularımıza baktığımızda kalecimiz iyiydi. Maçın 23. Dakikasında Adamlar bom boş kalmış. Onlar vuruyor. Onur çıkartıyor. Hemen reaksiyon gösterip yeniden çıkartıyor. Hemen kısa adımlarla kalkıyor. Pat pat gidiyor.  Ahtapot gibi yani.  Çarpıp direkten döndü. Kalecimiz çok iyiydi. İki kere golü kurtardı. Enteresan olan nokta şu. Kafayı vuran oyuncu topa gidiyor yine vuruyor” dedi.

Editör: TE Bilişim