Fatih Tekke’nin başkanlığını yaptığı Trabzonsporlu Futbol Adamları Derneği (TSFAD) Yönetim Kurulu bugün Başkan vekili Nurettin Balaban Başkanlığında H.Osman Nadir, Hamza Yomralıoğlu, Temel Sağlam, Hüseyin Karagöz, Yaşar Yıldırım, Rıfat Genç ve Halil Kıvanç ile birlikte Trabzonspor Teknik direktörü Rıza Çalımbay’ı ziyaret etti. 

Rıza Çalımbay’a çiçek ve günün anısına bir tablo sunulan ziyarette TSFAD Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan vekili Nurettin Balaban, dernek başkanı Fatih Tekke’nin Manisaspor teknik direktörlüğü görevi nedeni ile gelemediğini bu nedenle kendisinin selamlarını ilettiğini kaydederek  “Rıza Çalımbay hocamız TÜFAD’daki görevimiz sürecinde Trabzon’a gelişlerinde ziyaret ettiğimiz, mutlu ve acılı gününde arayıp hal hatır sorduğumuz  değerli kıldığımız bizden biri olan bir teknik adam. Ziyaretimizde kendisine başarılar dilerken, her koşulda yanında olacağımızı söyledik. Kendisine Trabzonspor’un yanı sıra Trabzon futbolunun kendisinden beklentileri anlatmaya çalıştık” dedi. 

Ziyarette görüşlerini aktaran Çalımbay  ise; “Trabzon’un bir futbol kenti olduğunun bilincinde olduğunu, zamanla bu kentin beklentilerine sahadaki mücadeleci kimliğimizin yanı sıra, çok çalışıp,  doğru işler yaparak katkı sağlamak için buradayız. Antalya kampında alt yapıdan kattığımız oyunculardan çok memnun olduğunu, İnşallah hep beraber Trabzonspor’u hak ettiği yerlere taşırız ”deyip ziyaretten memnun olduğunu ifade etti.