Trabzonspor, Çarşamba günü Çorum Belediyespor ile oynayacağı Türkiye Kupası maçı hazırlıklarına devam ediyor. Bugün yapılan antrenman öncesi Teknik Direktör Rıza Çalımbay basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Malatya maçında 10 kişi kalınmasına rağmen ikinci yarıda takımın iyi mücadele ettiğine dikkat çeken Çalımbay, “Yaşadığımız şansızlık. İkinci yarı 10 kişi kalmamıza rağmen çok iyi oynadılar iyi mücadele ettiler. Burada yaşanan bir şey sakatlıklar. Ondan dolayı sıkıntılı durumdayız. En kısa sürede mutlaka toparlayacağız. Bizim için de zor. Arada geldiğimiz açısından. 2 gün sonra maç oynadık. İstediğimiz şeyler olmadı” dedi.

Sakatlıklarla ilgili konuşan Çalımbay, “Benim tek sıkıntım sakat arkadaşlar. Onların takıma girmesiyle gerçek gücümüzü göstereceğiz.  Kucka, Burak, Tomas, bunların oynayıp oynamayacağı belli değil. Burak en az 2-3 hafta yok. Kucka bir an önce gelmesini istiyoruz. Galatasaray maçında oynaması zor. Belki Tomas oynayabilir. Abdulkadir’in ufak tefek sorun var. Kupa maçına tam kadro gideceğiz” dedi.

“Eksikliklerimizi çok, sakatlarımız çok olduğu için cezalılarımız da var” diyen Çalımbay, “Mas’ta biliyorsunuz Galatasaray maçında cezalı. Benim için büyük şans. Kupa maçı olması. Orada görmediğim arkadaşlarımız oynatacağız. Bütün kadroyu oynatacağız. Oradan mutlaka galip gelmemiz gerekiyor” dedi.

Editör: TE Bilişim