Çalımbay, transfer konusunda şuana kadar netleşmiş bir durum olmadığını dile getiriken şartların oluşması durumunda stoper veya çok iyi bir kanat oyuncusu alınabileceğini söyledi. Tecrübeli teknik adam stoper takviyesi konusunda Hubocan'a değinerek "Hubocan'ı görmemiştim. Şuanda en iyi oyuncularımdan biri. O bölgeye transfer yapabiliriz ama yapmayabiliriz de.. " dedi.

SOSA OTURUYOR YUSUF OYNUYOR

Performansıyla eleştiri konusu olan Sosa'nın zamana ihtiyacı olduğunu kaydeden Çalımbay " Yabancı futbolcu alındığında eldekilerden iyi olması gerekiyor. Şuan Sosa otururken Yusuf oynuyor. İlerleyen süreçte oynar mı oynamaz mı bilmiyorum." ifadelerini kullandı

TRABZON'A AYAK UYDURACAK FUTBOLCULAR ALINMALI

Transfer konusunda aşırı baskıcı olmadığını kaydeden Çalımbay "Trabzon'a ayak uydurabilecek futbolcular almak lazım. Herkes burada yapamaz. Ben burayı çok seviyorum ama bir İspanyol zorlanabilir. Aç adamların alınması gerekiyor." dedi. Tecrübeli hoca kadroda iyi futbolcular olduğunu belirtip Castillo'yu örnek göstererek çok yetenekli olduğunu ancak kendini öne çıkarması gerektiğini söyledi..

Çalımbay ayrıca altyapıyı da yakından takip ettiğini söyleyerek "Benim burada olmam onlar için şans. Onları değerlendireceğim" dedi.

Editör: TE Bilişim