Hugo Rodallega, Trabzonspor’a bugün resmi imzayı attı. İmza sonrasında Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve Rodallega Aspor'da canlı yayında soruları yanıtladı. Usta, transferin zor bir süreçten geçtiğini kaydederek, “Biz yapılanan bir takımız. Zor süreçlerden geçiyoruz ama, ligin 2. devresine takımı daha güçlendirmemiz gerektiğini gördük. Uzun süre takip ettiğimiz oyuncular vardı onları takıma kattık. Hugo ülkeyi tanıyor, takımı tanıyor. Ara transferde, transfer yapmak zor bir iş. Onun için, ülke içinde bir transfer bizim için daha doğru... Hugo’nun Türkiye’yi tanıması ve başarılı bir süreç geçirmesi bizim için doğru tercih. Biz inanıyoruz takımımıza önemli katkılar olacaktır. Trabzonspor’un ikinci devre farklı bir takım hüviyetine bürünmesine onun da katkısı olacaktır. Tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Rodallega ise, “Benim için çok önemli bir adım. Türkiye için önemli bir kulüp. Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Sahada kendimi gösterebilmem için en kısa zamanda antrenmanlara başlayıp kendimi ispat etmek istiyorum” dedi.  

Taraftarlara da mesaj gönderen başarılı oyuncu Rodallega, “Önceden beri bana mesajlar gönderiyorlardı. Beni heyecanlandıracak mesajlar gönderiyorlardı. Onlara teşekkür ediyorum. Bu beni çok motive etti. Şuan da formayı giymiş durumdayım çok heyecanlıyım ve sahaya çıkmayı bekliyorum” diye konuştu.