Dev bütçeyle kurulan Zağnosspor, Beşirlispor'u 6-1 'lik skorla yendi.

Yavuz Selim sahasında Beşirlispor ile karşılaşan lider Zağnos, rakibine yarım düzine gol attı. İlk yarıyı Eray ve Mustafa Gökmen’in ayağından bulduğu gollerle 2-1 önde kapatan kırmızı-mavi-beyazlılar, ikinci yarıda da atak futboluna devam etti. İkinci yarının hemen başında Mustafa kendisi adına ikinci takımı adına üçüncü golü kaydetti. 3-1. Bu dakikadan sonra da etkili oyununu sürdüren Zağnos’ta Eray Bayrak 52, 70 ve 77’inci dakikalarda da rakip fileleri havalandırarak skoru 6-1’e taşıdı ve Zağnosspor 6’ıncı maçında 6’ıncı galibiyetini elde ederek puanını 18’e yükseltip liderliğini devam ettirdi. Maçta 4 gol birden atan Eray Bayrak ise performansı ile göz doldurdu. 

AKSOY: EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

Maçın ardından açıklama yapan Zağnos Spor Kulübü Başkanı Emre Aksoy, takıma aldığı farklı galibiyetten dolayı teşekkür ettiğini, her maç hedefe bir adım daha yaklaştıklarını söyledi. Aksoy: “Her maça oyuncularımız final gözüyle bakıyor. Sezon başında koyduğumuz hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Kayıpsız bir şekilde ligde lider konumdayız. Dileğimiz ve beklentimiz bu liderliğin sezon sonuna kadar sürmesi ve şampiyon olmamızdır” şeklinde konuştu.

STAT: Yavuz Selim

HAKEMLER: Sinan Özcan***, Ekrem Koç***, Muharrem Aydın***

ZAĞNOSSPOR: Murat Kul***, Eren Eroğlu***, Kader Ulusoy***, Tamer Altun***, Eser Batur***, Ali Mumci***, Serdar Tonyalı***, Mustafa Gökmen Bozlar***(DK.87 Zeki Mumci**), Emre Kalaycı***, (Dk. 75 Muhammed Ali Çavuş**) Eray Bayrak***, Hakan Bayraktar***(Dk.62 Serkan Demirci**)

BEŞİRLİSPOR: Ali Engin Yavuz*, Üzeyir Ergün*, Burak Köseoğlu*(Dk.60 İ.Berke Özer*), Emre Taş*, M. Çağrı Varlık*(Dk.66 Doğancan Serkan*), Vehbi Buruk*, Selahattin Kamburoğlu*, Soner Sar*, Kadir Çil*, Çağrı Şahin*, Tolgahan Boran*(Dk.72 Miraç İççi*)

GOLLER: Dk. 15-52-70-77 Eray Bayrak, Dk.27 - 46 Mustafa Gökmen Bozlar, (Zağnosspor), Dk.25 Kadir Çil (Beşirlispor)